Véleményeket szeretnék a következő névről: HADÚR! Nekem nagyon tetszik. Neked?
Figyelt kérdés
Kulturált válaszokat kérek.2011. nov. 4. 17:36
1/92 anonim válasza:
Szerintem furcsa.Érdekes.Ezt a nevet szeretnéd adni a kisfiadnak? Vagy csak tetszik? Nekem azért olyan furcsa, mert a hadi úr jut róla eszembe. olyan nem tudom.érdekes..
2/92 anonim válasza:
Már volt ilyen kérdés, 100 negatív válasz jött rá.
4/92 anonim válasza:
Szerintem furcsa.Érdekes.Ezt a nevet szeretnéd adni a kisfiadnak? Vagy csak tetszik? Nekem azért olyan furcsa, mert a hadi úr jut róla eszembe. olyan nem tudom.érdekes..
7/92 anonim válasza:
Nekem tetszik
Szerintem szép és férfias, erős név.
8/92 anonim válasza:
Szerintem szörnyű és vicces. Ha valaki úgy mutatkozna be nekem, hogy Xy Hadúr vagyok, biztosan megkérdezném, hogy tényleg így hívják-e vagy csak viccel..
9/92 anonim válasza:
Ez nem keresztnév.Ha véletlenül mégis ezt a szót adod név gyenánt a ficsakádnak, számits rá ,hogy nem lesz könnyű élete,mert rengeteg gúnynak és atrocitásnak lehet szenvedő alanya miatta.
Ne csinálj bajt fgölöslegesen magatoknak inkább keress egy normális magyar nevet,hogy legyen esélye a normális életre.
10/92 anonim válasza:
előre sajnálom szegény gyereket. még jó, h nem egyenesen Börtőnőrnek keresztelnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!