Véleményeket szeretnék a következő névről: HADÚR! Nekem nagyon tetszik. Neked?
Nem kell, hogy tetszen, nem vagyunk egyformák, mint ahogy a vélemények sem.
Én tényeket írtam, hogy csúfolni fogják, erre számíts, ennek tudatában dönts.
Egyébként miért tetted fel ezt a kérdést?
Nekem is határozott elképzelésem van a jövendőbeli gyerekünk neve kapcsán (ha lány lesz), én a barátainkat kérdezgettem, igaz kicsit más okból. Engem nem az érdekelt, hogy tetszik-e nekik vagy sem.
De azért kérdeztem, mert bizonytalan voltam. Szerintem nálad is erről lehet szó, különben miért kérdeznéd..
Hát ez az! :)Kreatívak.. Ha nem a keresztneve miatt fogják csúfolni, megteszik a vezetékneve miatt, a hajszíne miatt, a fejformája miatt, a családja anyagi helyzete miatt. Oviban a cipője színe miatt, a játékai miatt, mert éppen kiöntötte a kakaóját...
Teljesen biztosak vagyunk benne, hogy ezt a nevet szeretnénk adni majd a babánknak. :)
Mondanám, hogy a te dolgod, vagyis a tiétek, de nem teljesen így van. Nem a te neved lesz. Hanem egy másik emberé. Aki a gyereked ugyan, de mégsem te vagy. Na, persze, most nem kérdezheted meg tőle. De azért próbáld meg beleélni magadat egy 8 - 10 - 15 stb éves gyerek helyzetébe. Ha úgy godnolod, hogy a gyerekednek majd tetszik, akkor legyen.
Viszont ha meg nem szeretnéd ha mindenki beleszólna, akkor tetted ide a kérdést?
Jó, akkor képzeld már el felnőttként.
Mondjuk ügyvédként, vagy tanárként.
Dr. Kovács Hadúr-válóperes ügyvéd
Hú, de népszerű lesz. A te életedet jogod van úgy elcseszni, ahogy akarod, de a gyerekét nincs ! Adjatok egy 3. nevet neki, hogy legalább legyen hétköznapi neve is.
Annyi, de annyi ritka és szép férfinév van, miért kell ez ? Nevezd inkább Kertiasztalnak, az olyan szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!