Véleményeket szeretnék a következő névről: HADÚR! Nekem nagyon tetszik. Neked?
Nincs rajta a hármas "leghülyébb név" toplistámon.
Az első a Káin - A múltkor a játszótéren anyuka rászólt a kisfiúra, aki kislapáttal csapkodta egy kislány fejét: Káinka, ne üsd a húgodat. (Még jó, hogy nem öccse van...)
A második a Bendegúz. Épeszű ember egy ilyen nevűtől nem vár el semmi jó viselkedést.
A harmadik meg a Neteniel. Nathaniel-ként ok, külföldön... A bölcsiben az egyik gyereket így hívták, anyukának meg annyira tetszett, hogy minden mondatába kétszer is beletette...
A Hadúr... Hát, csak ha tábornok lesz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__csaladfa_..
Kaptál 86 választ, miből gondolod, hogy most jobban fog tetszeni az embereknek?!
Reménykedtem, azóta vannak értelmesebb emberek is. És lám, vannak! :) Most vélemények jöttek és nem oltások.
Ja, te nem tartozol bele az értelmesek csoportjába, ne aggódj. A te gyereked nyugodtan lehet Lajoska meg Gáborka meg amit akarsz. :D
Megkérdeztem a környezetemben lévő embereket is, nekik tetszett a név. ;) Úgyhogy, értelmes vagyok. Köszönöm.
Az meg a te dolgod, hogy kitermeled-e az újabb Gáborka generációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!