Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már megint egy anyóskérdés!...

Már megint egy anyóskérdés! Mit tegyek, hagyjam vagy változtassak?

Figyelt kérdés
Párom édesanyja nem érdeklődik irántunk. Lassan másfél éves az unokája, de össszesen kétszer látta. Azt sem mondta, hogy boldog karácsonyt, boldog születésnapot, kellemes húsvétot a kisfiúnknak. Párom előző házasságából van már egy unoka (9 éves). Őt keresi a nagymama, viszi magával, a volt menyével tartja a kapcsolatot. Akkor érteném ezt a viselkedést,ha miattam lett volna vége annak a házasságnak, de az ex feleség hagyta el a páromat, egy másik pasi miatt, és hagyott neki ott milliós adóságot. Mások szerint én vagyok a hibás, miért nem keresem én az anyósomat. De mire fel??? Szerintetek?
2009. máj. 6. 21:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én a kisfiam szemszögéből nézem a dolgokat, hisz nekem Ő a legfontosabb és tényleg nagyon fáj ez, hisz nagyon aranyos, barátságos , jószívű. Amikor kiderült, hogy fiú lesz abból a családból mindenki örült, hisz nincs sem fiú tesó, sem unoka, a páromon kívül mindenki lány. De onnan senki nem kérdezi meg, hogy mi van a kicsinkkel. A nagymama pedig a közössségi portálon kirakja az unokája képeit, amit én küldtem neki,hogy lássa van Ő is és szépen fejlődik. Legszívesebben megmondanám neki, hogy vegye le a fenébe, és felejtsen el minket! Köszönöm a hozzászólásokat!:)
2009. máj. 7. 11:30
 12/12 anonim ***** válasza:
34%

én hagynám a fenébe, nem kell erőltetni.

Az én gyermekemhez senkinek semmi köze, és ha én és a párom szeretjük őt, akkor nincs, miért hiányt okozzon neki egy nagymama ott nem léte. De több fotót sem küldenék neki. Megszakítanék minden kapcsolatot. Inkább csinálnék neki egy kistestvért ...

2009. máj. 11. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!