Ebben az esetben mi a teeendőő? Anyóskérdés?
Nem tudom hogy fogom e birni a késöbbiekben...az örületbe kerget néha az anyós jelöltem...jövőre lessz az esküvőnk a párommal,de jelen állások szerint nem tudom mi legyen..nagyon szeretem a párom de egész életemben nem fogom ezt birni...egyszer besokallok attól tartok..a következők a problémák:
-mindennap legalább 3x hívja a drága anyuka.../ezzel még akkora baj nem is lenne
-ha 2 napig nem megy haza akkor vérig van sértve/teszem hozzá h munkájából adódóan általában ilyen este 9-10 fele tudna haza menni anyukához aki teszem hozzá kb 1 órára lakik tőlünk
-mindenről tudni akar és mindenről be is számol neki a párom még arról is amit én nem szeretnék elmondani,próbálja titkolni a párom h elmondt de mindig kiderül h a kedves anyuka tud róla
-és a legnagyobb baj h érzelmileg zsarolja a kedves anyukaaa :( és a párom mmindig bedől neki
-beleszól a pénzügyeinkbe...hogy ezen meg azon lehetne spórolni meg minek ez meg az .....
Na kérdem én ilyen embernek szüljek gyereket/gyerekket???
Anyuka egyet csettint és az ugy is van vagy különben pár napig meg van sértődve és párom keresiii,,mindig ő adja be a derekát..:/
Én azt értem h az anyukájaa és szeretién is nagyon szeretem az anyukámat,de elvileg mostantól én vagyok már az ő ugymond családjaaa.
Ez ismerős..Én ugyan ebben a helyzetben voltam.Csak anyuka tanácsára hallgatott,csak azt vette fel amit anyuka vett neki,csak az az étel ízlett amit anyuka főzött én csak a f@sztartó voltam(elnézést az alpári kifejezésért).
Elegem lett,esküvő előtt 6 hónappal hagytam el,mert anyuka azt is meg akarta szabni milyen legyen a sminkem.
Azóta férjez mentem,itt anyuka teljes mértékig kizárva mindenből,már megismerkedésünk előtt sem tudta a fiát befolyásolni,így nincs bűntudatom.
Remélhetőleg a párod észbe kap és nem anyukával akar családi kapcsolatot hanem veled.
hát nem tetszésemet már kimutattam felééé h ez igy nem lessz jó....akkor egy ideig picit változtatott a viselkedésén a párom,de most megint minden ugyan olyan...teszem hozzá 3 éve vagyunk együtt...3 évet pedig nem szeretnék csak ugy eldobni magamtól :(
Az a baj h nem tudom eldöteni hogy hogyan reagálna h szóba hoznám ezeket a dolgokat neki :(
Az anyósok már csak ilyenek. Tudom, hogy nehéz, az én majdnem anyósom is idegtépő volt. Ennek ellenére én mégsem hibáztatom őket, ugyanis a kicsi fiuk is legalább annyira hibásak, mint ők maguk. Ha a párod végre a sarkára állna, és hajlandó lenne leválni az anyjáról, akkor az anyuka akár fejen is állhatna. Szóval én inkább a csemetéktől vagyok kikészülve...
Azt pedig neked kell érezned, hogy le tudsz e élni így egy életet, vagy sem. Előre szólok, hogy ha a párod nem akar ezen változtatni, akkor bizony a mostani helyzet a későbbiekben is igaz lesz rátok.
Ezért nem kezdenék soha olyan férfivel,akit egyedül nevelt az anyukája. Ők a legritkább esetben "engedik" el a kicsi fiukat. Ha a fiú a párja mellett dönt,akkor jön az állandó szemrehányás: rád áldoztam az életemet,de te most már nem törődsz velem! Egyedül hagysz öregkoromra (ha nem is öreg még). A fiának állandó lelkiismeret furdalása lesz emiatt,és megmérgezi a párjával a kapcsolatot.
Ha 3 év alatt nem változott,akkor tartósan nem is fog.
Inkább veszni hagynám az eddigi 3 évet,mint egy ilyen házasságban élni életem végéig. Ha csak nem akarsz te is egyedül álló anyuka lenni pár év múlva.
Nem egyedül neveli a fiát...él az apuka is!Ő néha ráförmed a kedves feleségére h nem gyerek már hagyd már békén és akkor ez tart kb fél óráig utánna meg szinte gügyög a fiának!Na ettől áll fel a hátamon a szőr!
De ez a tipikus anyuci pici fia még most igy 25 évesen is.
Nalunk is ez a helyzet van, jovo nyaron lenne az eskuvo, de meg nem valt le az anyjarol, nem is konnyu neki mert eggyutt dolgoznak, a nap legnagyobb reszet eggyutt toltik, velem kevesebbet van a parom mint vele, minden fontos dontesbe beleszol, amibol lassan elegem kezd lenni...
en is tanacstalan vagyok, es foleg nem vagyok biztos hogy akarom az eskuvot, szerintem sem fognak az ilyen pasik valtozni, az anyuci mindig is anyuci marad szamukra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!