Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben az esetben mi a teeendőő...

Ebben az esetben mi a teeendőő? Anyóskérdés?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy fogom e birni a késöbbiekben...az örületbe kerget néha az anyós jelöltem...jövőre lessz az esküvőnk a párommal,de jelen állások szerint nem tudom mi legyen..nagyon szeretem a párom de egész életemben nem fogom ezt birni...egyszer besokallok attól tartok..a következők a problémák:

-mindennap legalább 3x hívja a drága anyuka.../ezzel még akkora baj nem is lenne

-ha 2 napig nem megy haza akkor vérig van sértve/teszem hozzá h munkájából adódóan általában ilyen este 9-10 fele tudna haza menni anyukához aki teszem hozzá kb 1 órára lakik tőlünk

-mindenről tudni akar és mindenről be is számol neki a párom még arról is amit én nem szeretnék elmondani,próbálja titkolni a párom h elmondt de mindig kiderül h a kedves anyuka tud róla

-és a legnagyobb baj h érzelmileg zsarolja a kedves anyukaaa :( és a párom mmindig bedől neki

-beleszól a pénzügyeinkbe...hogy ezen meg azon lehetne spórolni meg minek ez meg az .....

Na kérdem én ilyen embernek szüljek gyereket/gyerekket???

Anyuka egyet csettint és az ugy is van vagy különben pár napig meg van sértődve és párom keresiii,,mindig ő adja be a derekát..:/

Én azt értem h az anyukájaa és szeretién is nagyon szeretem az anyukámat,de elvileg mostantól én vagyok már az ő ugymond családjaaa.

2011. szept. 22. 14:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Csak a pasin múlik, hogy mennyire hagyja a fejére nőni az anyját... nekem eleve ez a gyenge személyiség nem jön be, aki képtelen anyuka nélkül élni. Az nem férfi, aki egy döntést nem tud meghozni egyedül... Volt egy ilyen pasim (26) kb 1 hónapig, mondta, hogy nagyon szoros kapcsolata van az anyukájával, mondom segond, én is szeretem az anyukám... De mikor a 26 éves felnőtt férfinek az anyukája csomagolta az alsógatyákat a bőröndjébe, az kicsapta a biztosítékot, és mondtam, hogy sorry, de szeretetről volt szó, nem töketlenségről... XD

Különben mostani párom is szereti az anyukáját, beszél vele, kikéri a tanácsát, ha olyan van, amiben ő jártas, de nincsenek egymásra nőve, teljesen normális kapcsolatuk van. Szerintem kár lenne ilyen pasira pocsékolnod az időd... :S

2011. szept. 22. 15:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!