Hogy jössz ki uncsiddal?
Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 18:16
1/8 anonim válasza:
Jól mindegyikkel.
A párjaikkal már kevésbé. Nincs ízlésük.
2/8 anonim válasza:
apai ágon 3-mal nem beszélek <21, 30 és 36 évesek> (de nem vesztünk össze), anyai ágon a kisebbikkel megvagyok (15 éves), a nagyobbikat (17 éves) imádom! és uncsi forever! :D
3/8 anonim válasza:
2 van egyiküket már vagy 12 éve nem láttam a másikkal heti szinten beszélek. 22 évesek vagyunk.
4/8 A kérdező kommentje:
úgy tűnik többnyire a fele-fele felállás a jellemző.
2011. okt. 31. 18:44
5/8 anonim válasza:
3 elsőfokú unokatesóm van, az egyik apu részéről, Ő 2 éves-vele ritkán találkozom, de ha igen akkor eljátszunk.
Anyu részéről van 2 ők, felnőttek 25 és 27 évesek. Velük nem tartom semmiféle formában a kapcsolatot, de nem vagyunk rosszban. Csak nem érdeklődünk a másik iránt. Szomorú, de ez van.
23N
6/8 A kérdező kommentje:
én sajna nem mindig tudok beszélgetni velük.néha téma se naon van.pedig jó lenne.régen megvoltunk.de mostanság nem.néha így néha úgy.csak mgeseik és akkor tök kínos.szerintetek mit tegyek?
2011. nov. 1. 10:41
7/8 anonim válasza:
nekem unokatestvéreim vannak, nem uncsijaim.. omfg.
amúgy. apu ágáról van 5 unokatesóm. mindegyik családos már. jóba vagyok velük, ha valami kell, -szállás a városban ahol laknak stb- számíthatok rájuk.
aztán anyu ágáról 2 unokatesóm van. ők is idősebbek nálam 8-9 évvel, de imádom őket. velük úgy heti kapcsolatom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!