Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy jössz ki a szüleiddel?

Hogy jössz ki a szüleiddel?

Figyelt kérdés

Anyum folyton a nyakamban liheg, mindent tudni akar, nincs nyugtom tőle, folyton számon kér és elégedetlen, nekem nem lehet egy apró titkom sem, azt akarja, hogy mindenről beszámoljak neki...

Vagy ez a normális?

Ez csak alkérdés, a ti viszonyotok is érdekel!

Köszönöm!

18/L

2011. máj. 4. 22:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%

> Hogy jössz ki a szüleiddel?

Sz*rul. Nem ritkák a veszekedések...

> Vagy ez a normális?

Hát... Statisztikailag normális. :(

17F

2011. máj. 4. 22:57
 2/11 anonim ***** válasza:

Elég jó,főleg anyukámmal.Apa nincs annyira képben pl. nem ismeri a barátaimat csak 1-2-őt.Anya az egyik legjobb barátnőm,12-13 évesen veszekedtem vele utoljára.Nem nagyon kérdezősködik mert tudja hogy úgyis elmondom ha olyan ha nem akkor meg megtartom magamnak.

17/L

2011. máj. 4. 22:58
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem semmilyen.6 éve meghaltak.

Egyébként meg inkább cseszegetnének mindenèrt ahelyett,hogy apám külön èlt volna,anyàm meg ivott volna.még a sulit se tudtam befejezni.

szôval viseljétek el amig megtehetitek.persze néha olyan a helyzet,hogy nem lehet,de annak is meg van az oka.

22/L

2011. máj. 4. 23:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

hehe:D én anyámnak meg pont az a baja, hogy mindent elmondok:D mindig megkérdezi, hogy mért nem titkolózok egy kicsit:D

18/L

2011. máj. 4. 23:13
 5/11 anonim ***** válasza:

23:12-Es vagyok!

Egyébként mikor anyu viszonylag tiszta volt,jol megvoltunk,bármit megbeszélhettem vele.csak ez a tisztaság(alkoholra gondolok) volt ritka az utobbi 2-3 évében.apummal meg nem sokat beszéltem,de jo fej volt!

Örülhet az akinek még élnek.becsülje meg jól öket.èn már tudom milyen.és én is erre fogom tanitani a gyerekeimet.

2011. máj. 4. 23:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Jól, apámmal kb 2-3 havonta találkozom (van hogy gyakrabban, összevissza dolgozik, szóval ahogy mindkettőnk ráér..), vele nem nagyon kell megbeszélnem semmit, anyámmal sem, bár ő inkább olyan hogy mindent tudni akar, de érti azt is ha azt mondom valamire hogy nem. Szóval jól kijövök mindkettőjükkel, veszekedni sem szoktunk, nem is együtt lakunk, szóval ebből sincs gond. 20N
2011. máj. 4. 23:50
 7/11 anonim ***** válasza:
anyát szeretem apámat utálom
2011. máj. 5. 00:27
 8/11 anonim ***** válasza:
pfúú én rosszul mind a 2 ővel állandóan csak szekálnak és mindíg mindent tudni akarnak multkor hazamentem a suliból szépen kitakarítottam(ezt mindennap csinálom) és bevágtam a leptompomat a sulis táskámba ruháimat és a mamám nemrég ujittata fel a lakását és oda elmentem némi kézpénzel nagyon furcsa volt idegennek éreztem az egészet mert én megszoktam az itthont mert itt van mosogatógép is szép lakás nekem és a tesómnak külön lakrész csak volt idő h sokat voltam otthon és egyszerűen ők is és nem tudtam összeférni De a mamámhoz vettem magamnak külön lenor tropical fresht amit szeretek kimostam vele az ágynemümet meg mindent és tök jól éretem magam de utána egyedül éreztem és ezért hazajöttem persze anyámékhoz nem nagyon járok le a földszintre hisz minek porszívó van itt is mosó-mosogatógép is van szép amerikai konyha nappali tv vel tök szép szal minek menjek le nincs értelme és igy konfligtus sincs
2011. máj. 5. 06:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem csak apám él, sokat tesz/tett értünk, de kissé nehéz természete van. Az a típus, aki mellett soha senkinek nem lehet igaza és még helikopterszülő (lsd: google) is. De összességében azért több jó, mint rossz oldala van, csak ezek a hülyeségek eléggé "mérgező szülők" (lsd google) szindrómát adnak.
2011. máj. 5. 08:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem mindkettő él, együtt is vannak. Anyámmal sokat veszekszünk, de ezek afféle tipikus női viták... de vele többmindent megbeszélek. Apámmal viszont elég semmilyen a viszonyom, ha mégis beszélünk, akkor is csak veszekszünk, mer tnem képes felfogni, hogy nem kezelheti taknyosként senkiként a 20 éves lányát, és nem tiporhat földbe nap mint nap azzal, hogy én még semmit nem tudok semmiről (úgy általában az élet dolgairól), holott sokmindent ő sem tud, amit én már megtanultam az élettől (pl milyen szülő ne legyek - amilyen ők). Egyébként a családban nulla szeretet, mindennapos veszekedések, amik csak szívják az én, és a húgom energiáját, teljesen kiakasztanak, sokszor egyikünk-másikunk az idegösszeomlás szélén áll a szüleink viselkedése miatt. Azt hiszik, hogy ők az urak, nekünk ők az istenek, és mi csak eltartott háziállatok vagyunk, sokszor úgy is kezelnek, abszolút nem tisztelnek és nem adják meg a szabad döntés jogát, holott nagyok vagyunk (a húgom 16).

20/L

2011. máj. 5. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!