Hogy jössz ki a szüleiddel?
Anyum folyton a nyakamban liheg, mindent tudni akar, nincs nyugtom tőle, folyton számon kér és elégedetlen, nekem nem lehet egy apró titkom sem, azt akarja, hogy mindenről beszámoljak neki...
Vagy ez a normális?
Ez csak alkérdés, a ti viszonyotok is érdekel!
Köszönöm!
18/L
> Hogy jössz ki a szüleiddel?
Sz*rul. Nem ritkák a veszekedések...
> Vagy ez a normális?
Hát... Statisztikailag normális. :(
17F
Elég jó,főleg anyukámmal.Apa nincs annyira képben pl. nem ismeri a barátaimat csak 1-2-őt.Anya az egyik legjobb barátnőm,12-13 évesen veszekedtem vele utoljára.Nem nagyon kérdezősködik mert tudja hogy úgyis elmondom ha olyan ha nem akkor meg megtartom magamnak.
17/L
Nekem semmilyen.6 éve meghaltak.
Egyébként meg inkább cseszegetnének mindenèrt ahelyett,hogy apám külön èlt volna,anyàm meg ivott volna.még a sulit se tudtam befejezni.
szôval viseljétek el amig megtehetitek.persze néha olyan a helyzet,hogy nem lehet,de annak is meg van az oka.
22/L
hehe:D én anyámnak meg pont az a baja, hogy mindent elmondok:D mindig megkérdezi, hogy mért nem titkolózok egy kicsit:D
18/L
23:12-Es vagyok!
Egyébként mikor anyu viszonylag tiszta volt,jol megvoltunk,bármit megbeszélhettem vele.csak ez a tisztaság(alkoholra gondolok) volt ritka az utobbi 2-3 évében.apummal meg nem sokat beszéltem,de jo fej volt!
Örülhet az akinek még élnek.becsülje meg jól öket.èn már tudom milyen.és én is erre fogom tanitani a gyerekeimet.
Nekem mindkettő él, együtt is vannak. Anyámmal sokat veszekszünk, de ezek afféle tipikus női viták... de vele többmindent megbeszélek. Apámmal viszont elég semmilyen a viszonyom, ha mégis beszélünk, akkor is csak veszekszünk, mer tnem képes felfogni, hogy nem kezelheti taknyosként senkiként a 20 éves lányát, és nem tiporhat földbe nap mint nap azzal, hogy én még semmit nem tudok semmiről (úgy általában az élet dolgairól), holott sokmindent ő sem tud, amit én már megtanultam az élettől (pl milyen szülő ne legyek - amilyen ők). Egyébként a családban nulla szeretet, mindennapos veszekedések, amik csak szívják az én, és a húgom energiáját, teljesen kiakasztanak, sokszor egyikünk-másikunk az idegösszeomlás szélén áll a szüleink viselkedése miatt. Azt hiszik, hogy ők az urak, nekünk ők az istenek, és mi csak eltartott háziállatok vagyunk, sokszor úgy is kezelnek, abszolút nem tisztelnek és nem adják meg a szabad döntés jogát, holott nagyok vagyunk (a húgom 16).
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!