Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy jössz ki a szüleiddel?

Hogy jössz ki a szüleiddel?

Figyelt kérdés

Anyum folyton a nyakamban liheg, mindent tudni akar, nincs nyugtom tőle, folyton számon kér és elégedetlen, nekem nem lehet egy apró titkom sem, azt akarja, hogy mindenről beszámoljak neki...

Vagy ez a normális?

Ez csak alkérdés, a ti viszonyotok is érdekel!

Köszönöm!

18/L

2011. máj. 4. 22:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ja, és elsőéves egyetemista vagyok, ezért nem tudok elmenni innen, a suli helyben van, így az anyagiak miatt jobb itthon laknom. De amint tudok, elmegyek innen, mert kiakasztanak. A szüleim önzőek, nem tűrik, hogy felnőtt létemre van már önálló akaratom és véleményem, és hog ynem mindig élem úgy az életem, ahogy ők akarják. Még az egyetemi dolgaimba is beleszólnak, a jegyeim miatt szekálnak állandóan, holott soha egyetem közelében sem jártak. Ez így nem fair. Ja, és ahányszor veszekszünk, közlik velem (szinte minden másnap), hogy el lehet innen menni, ez az ő házuk, én csak egy sz*rházi vagyok. Menekülök innen, amint tudok.
2011. máj. 5. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!