A nőknek miért ennyire fontosak a felszínes dolgok?
Kérdem ezt nőként. Több kérdésnél is látok erre utaló dolgokat, pl amikor egy egyértelműen nem megfelelő partnert azzal védenek, hogy "de hát olyan szépeket mond", közben a tettei pont az ellenkezőjét igazolják.
Vagy a "nem akar eljegyezni/elvenni, biztos nem szeret", netán féltékenyek a partner múltjára és versengeni akarnak a korábbi barátnőkkel: "engem jegyezzen el, nekem szebbet mondjon, többet adjon, bizonyítsa, hogy engem sokkal jobban szeret". Ilyenkor miért nem elég, hogy a másik a VOLT és ő a JELENLEGI? Ha annyira az exért lenne oda a pasi, akkor vele lenne...
Én vagyok helikopter, hogy a partner szeretetét a tetteiben, figyelmességében, hozzáállásában mérem le és nem nagy szavakban vagy egyéb, már-már teátrális megnyilvánulásokban?
15:24-esnek:
Természetesen igazad van, mi is "értünk" (és érik minden ember..bizonyos mértékben majd azok a lányok is, akikről beszéltem) - de 20 vagy 30 évvel ezelőtt, bár voltak ugyanilyen tipusok, nem voltak számszerűen annyian, mint ma. Ha "fene fenét eszik" sem tudok elvonatkoztatni a média-befolyástól. De azért azt hiszem, hogy nincs még veszve semmi: sok olyan tizen-huszonévest látok, akire - egyrészt - ránézni öröm, másrészt meg beszélni vele.
No mindegy, kedves válaszadó társam: ami minket illet, amíg élünk - érünk. És nem is bánjuk, ugye? Üdvözöllek!
(13:36-os)
"Ilyenkor miért nem elég, hogy a másik a VOLT és ő a JELENLEGI? Ha annyira az exért lenne oda a pasi, akkor vele lenne... "
Csak erre a részre reagálnék.
Aha, mert ez ilyen egyszerű. Mondjuk a jelenlegi párodat megcsalta az exe vagy beleszeretett másba, egyéb okokból lelépett, akármi. A "vele lenne" rész nem a párodon múlik, hanem rajta és az exén, ha a volt barátnője már nem akar tőle semmit, akkor egyetlen választása van, hogy megpróbál továbblépni és keresni mást. De ettől még őt hagyták el és úgy, hogy ő akarta volna tovább a kapcsolatot.
Most csak ezt az egy esetet ragadtam ki, hogy igenis van olyan, amikor hiába minket szeretnek, mégis ha lett volna választásuk, inkább egy másik (előző) lánnyal tartanának ott, ahol velünk.
18:32-nek igaza van! Én is ezt szerettem volna kiemelni.
Sok pasi nagyon is ravasz és alantas módon él a nő mellett.
A házasság dologban leírt dolgok nem alaptalanok, ha valaki ingyen sem akar esküdni farmerban-pólóban sem, akkor azért elgondolkodnék, h az illető tényleg akar engem?
amúgy cseppet sem vagyok felszínes, nálam a tettek számítanak...és a házasodási szándék az tettnek számít :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!