Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális ha a...

Szerintetek normális ha a bátyám ennyire elkényezteti a lányát?

Figyelt kérdés

A bátyámnak van egy 17 éves lánya akiből sikerült egy plázacicát nevelnie.

Ha meglesz a jogosítványa akkor vesz neki egy BMW-t.

Egyszer otthagyta a sítáborban a laptopját, minden szó nélkül vett neki egy újat.

Ha kell neki valami új táska, vagy ruha szó nélkül oda adja neki a nem kis összeget.

Egyszer amikor nálunk volt vendégségben a bátyám lánya, akkor megkérdeztem ,hogy nem kér-e szendvicset, erre azt mondta ,hogy nem eszik ilyen csöves kaját.

Nem értem miért kényezteti így el a lányát, hiszen elég szegény családban nőttünk fel. Nem tanulta meg ,hogy nem a pénz a legfontosabb egy családban, hanem a szeretet?

2011. okt. 26. 18:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%
Nem az a probléma, hogy anyagilag megkap mindent, mert egy Ladában is meghalhat, hanem, hogy azzal merül ki a vele való foglalkozás, hogy pénzzel tömik.
2011. okt. 26. 19:11
 12/21 A kérdező kommentje:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:11

A bátyám nem örülne neki. :D

2011. okt. 26. 19:15
 13/21 anonim ***** válasza:
83%
miért, amúgy nem foglalkozik vele?
2011. okt. 26. 19:19
 14/21 A kérdező kommentje:

19:19

Igen, ő "apuci királynője"

2011. okt. 26. 19:20
 15/21 A kérdező kommentje:

A kérdező kommentje:

19:19

*

De foglalkozik vele, ő "apuci királynője"

2011. okt. 26. 19:22
 16/21 anonim ***** válasza:
10%
Irigyek vagytok.
2011. okt. 26. 19:34
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Aki megteheti... Engem különösebben az nem érdekel bár ha a bátyádnak lett volna egy kis esze akkor úgy neveli a lányát hogy tudja mit jelent az hogy pénz mint fogalom, és becsülje meg azt amit kap és tudjon vigyázni a dolgaira. De egyszer még ő is megfogja tudni mi az hogy szegénység.
2011. okt. 26. 19:39
 18/21 anonim ***** válasza:
35%
na hát csak azért, ha lelki fejlődésében nem ad neki semmit, vagy keveset, vagy teljesen normákhoz képest tévútra tereli akkor nyilván elítélem. de ha csak annyi hogy mindent megvesz neki - megteheti, akkor tegye..
2011. okt. 26. 19:44
 19/21 anonim ***** válasza:
86%
Itt nem csak az elkényeztetésről van szó. Nekem is gazdag apukám, így kiskoromban nagyon el voltam kényeztetve, megkaptam mindent, amit akartam (sajnos ebből lett hátrányom, hogy nem tudnék most még elvezetni egy háztartást, de dolgozom az ügyön). A párommal 15 évesen ismerkedtem meg, ők elég rossz anyagi körülmények között élnek (amíg meg nem ismert az anyukája, félt tőlem, hogy beszólok majd a szegénység miatt), és mégis tudtam az elejétől kezdve viselkedni. Nem mondtam a szendvicsre, hogy csöves kaja (miért is lenne az?!), nem vártam plazma tv-t, nem nyafogtam azért, hogy nincs kinyalva a s*ggem. Itt a kis csaj fejében van óriási probléma, amit gyorsan helyre kell tenni, különben még rosszabb lesz.
2011. okt. 26. 19:52
 20/21 anonim ***** válasza:
30%

"Jó lenne ha még ezelőtt másképp gondolná. :("

Nem kár érte.

2011. okt. 26. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!