Szoktatok a családtagjaitok előtt meztelenkedni?
Ezt úgy értem hogy fürdéskor nem csukod beaz ajtót és bejárkálnak, vagy együtt fürdeszz anyukáddal/apukáddal/tesóddal ?
Amikor kádban fürödtök és mondjuk egyenként mentek fürdeni, akkor ha te kijössz akkor leengeded a vizet aztán megy anyuká, ő is leengedi stb, stb..
vagy pedig, megengedi az első a vizet és abba fürdikaz egész család?
Köszönöm a válaszokat, bármi egyebet is szivesen elolvasok. :)
Itthon párom és én is általában meztelenül vagyunk,panel,szabályozhatatlan fűtés,muszáj.De szeretünk igy lenni (nem,nem unjuk meg egymást).
Rajta kivül anyám aki meztelenül lát nagynéha,bár az is inkább melltartó nélkül,mert boltja van,ruhát próbálok,bejön,megnézi.De fürdéskor ha náluk,akkor zárom magamra az ajtót.
Fürdeni csak párommal fürdök együtt,de azt sem spórolásból.Utána mindketten lezuhanyozunk.
Hát, a mi családunkan ez nem szokás, páromékéban igen.. Akkor is, amikor én ott vagyok.. igaz, már 3 éve vagyunk együtt, imádom a családját. Külön jól esik, hogy gond nélkül öltöznek előttem.. És én is előttük..:)Bár először furcsa volt, hogy ezt, hogy..:S Aztán megszoktam. :) Jól esik nagyon, hogy családtagként kezelnek.. Pl párom öccsének a barátnőjével nincs ez.. Előtte nem öltöznek át, pedig látszólag vele vannak sokkal közvetlenebb kapcsolatban.. Franctudja..:)
Vízről: párommal szoktam közös vízben fürödni, főleg így ha már hidegebb az idő..:) Nagy kádunk van, elférünk bőven..
20/l
Kiskoromban én fürödtem először mindig, aztán anyukám megfürdött az én vizemben. Anyum 13 éves koromban meghalt, de mikor elkezdtem cicisedni (akkor kb) akkor szégyenlős lettem, utána már nem meztelenkedtem. De anyu simán meztelenkedett előttem (egy anya esetében szerintem ezzel nincs gond, hiszen "onnan jöttem ki" és "onnan etetett hónapokig") de azért apummal szerencsére soha sem volt olyan hogy kellemetlen helyzetben megláttuk volna egymást, max én őt alsógatyában.
Bennem amúgy mai napig megvan ez a szégyenlősség, senki előtt nem szoktam meztelenkedni...
A párommal élek, egymás előtt nincsenek tabuk. Rajta kívül anyukám vagy a mamám láthat bugyi-melltartóban, az a max. De ha férfi jön hozzánk(apa, papa, haver) akkor hiába vagyok póló+melegítőben kell alá melltartó, mert amúgy rosszul érzem magam. Alul pucéran a nőgyógyászom lát, felül pucéran meg a tüdőszűrős hölgy, de ezek nem kedv kérdések. :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!