Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok a családtagjaitok...

Szoktatok a családtagjaitok előtt meztelenkedni?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem hogy fürdéskor nem csukod beaz ajtót és bejárkálnak, vagy együtt fürdeszz anyukáddal/apukáddal/tesóddal ?

Amikor kádban fürödtök és mondjuk egyenként mentek fürdeni, akkor ha te kijössz akkor leengeded a vizet aztán megy anyuká, ő is leengedi stb, stb..

vagy pedig, megengedi az első a vizet és abba fürdikaz egész család?

Köszönöm a válaszokat, bármi egyebet is szivesen elolvasok. :)

2011. okt. 23. 21:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
90%

Itthon párom és én is általában meztelenül vagyunk,panel,szabályozhatatlan fűtés,muszáj.De szeretünk igy lenni (nem,nem unjuk meg egymást).

Rajta kivül anyám aki meztelenül lát nagynéha,bár az is inkább melltartó nélkül,mert boltja van,ruhát próbálok,bejön,megnézi.De fürdéskor ha náluk,akkor zárom magamra az ajtót.

Fürdeni csak párommal fürdök együtt,de azt sem spórolásból.Utána mindketten lezuhanyozunk.

2011. okt. 23. 22:03
 22/32 anonim ***** válasza:
Nem
2011. okt. 23. 22:12
 23/32 anonim ***** válasza:
Mi nem szoktunk egymás előtt meztelenkedni. És a vizet is mindig leengedjük, ha valaki már fürdött benne. Én alapból nagyon szégyenlős vagyok, kiskorom óta, barátom előtt is sokáig az voltam, ő viszont többnyire azt akarja hogy ha ketten vagyunk ne nagyon legyen rajtam semmi. Én viszont valamiért sosem szerettem meztelenkedni, alulra minimum kell valami. 20L
2011. okt. 23. 22:13
 24/32 anonim ***** válasza:
Kiskoromban anyummal fürödtem. De az olyan négy éves koromig. Most amikor legjobb barátnőmnél vagyok, és irtó álmosak vagyunk meg minden, akkor együtt fürdünk. Itthon max melltartóba meg bugyiba vagyok, de csak akkor ha apu nincs itthon. Fürdőruhában se vagyok hajlandó akkor mikor apu itthon van. És régen olyan volt, amikor már egyedül fürödtem, hogy anyu vizébe, mert nem pocsékoltunk, de már zuhanyzom, és tudják mennyire allergiás vagyok arra, ha bejönnek. Szóval nálunk nincs ilyen "jajj bejöhetek fogat mosni?" nincs mert utálom ezt. Nagyon szégyenlős is vagyok...
2011. okt. 23. 22:15
 25/32 anonim ***** válasza:
Nem keresem az alkalmat, hogy meztelenül legyek a családtagjaim előtt de ha nincs más választásom, akkor miden szívfájdalom nélkül meztelenkedek. Be szoktak járkálni a fürdőbe nálam is, elég idegesítő, de ez van.
2011. okt. 23. 22:20
 26/32 anonim ***** válasza:
68%

Hát, a mi családunkan ez nem szokás, páromékéban igen.. Akkor is, amikor én ott vagyok.. igaz, már 3 éve vagyunk együtt, imádom a családját. Külön jól esik, hogy gond nélkül öltöznek előttem.. És én is előttük..:)Bár először furcsa volt, hogy ezt, hogy..:S Aztán megszoktam. :) Jól esik nagyon, hogy családtagként kezelnek.. Pl párom öccsének a barátnőjével nincs ez.. Előtte nem öltöznek át, pedig látszólag vele vannak sokkal közvetlenebb kapcsolatban.. Franctudja..:)

Vízről: párommal szoktam közös vízben fürödni, főleg így ha már hidegebb az idő..:) Nagy kádunk van, elférünk bőven..

20/l

2011. okt. 23. 22:25
 27/32 anonim ***** válasza:
68%
Mi egy házban élünk szüleimmel de van egy külön rész ahol a barátnőmmel lakunk. Mi nyáron szoktunk meztelenkedni, barátnőm főleg és nem érdekli őt van hogy a teraszon is kint van egy szál köntösbe apám azt mondta neki hogy nyugodtan meztelenkedhet, de ha hozzájuk átmegy legalább öltözzön fel ami persze rám is vonatkozik. Ők nem zavarnak minket soha ha be akarnak jönni mindig kopognak vagy felszólnak a kaputelefonon, tehát nyáron vagy ha nagyon meleg van a lakásba meztelenkedünk. Fürdeni szoktunk együtt főleg ha mindketten ráérünk akkor jókat beszélgetünk a nagy sarokkádban :)
2011. okt. 23. 22:41
 28/32 anonim ***** válasza:
48%

Kiskoromban én fürödtem először mindig, aztán anyukám megfürdött az én vizemben. Anyum 13 éves koromban meghalt, de mikor elkezdtem cicisedni (akkor kb) akkor szégyenlős lettem, utána már nem meztelenkedtem. De anyu simán meztelenkedett előttem (egy anya esetében szerintem ezzel nincs gond, hiszen "onnan jöttem ki" és "onnan etetett hónapokig") de azért apummal szerencsére soha sem volt olyan hogy kellemetlen helyzetben megláttuk volna egymást, max én őt alsógatyában.

Bennem amúgy mai napig megvan ez a szégyenlősség, senki előtt nem szoktam meztelenkedni...

2011. okt. 23. 23:09
 29/32 anonim ***** válasza:
nem! én mindig bezárom az ajtót és a többiek is.
2011. okt. 24. 08:39
 30/32 anonim ***** válasza:

A párommal élek, egymás előtt nincsenek tabuk. Rajta kívül anyukám vagy a mamám láthat bugyi-melltartóban, az a max. De ha férfi jön hozzánk(apa, papa, haver) akkor hiába vagyok póló+melegítőben kell alá melltartó, mert amúgy rosszul érzem magam. Alul pucéran a nőgyógyászom lát, felül pucéran meg a tüdőszűrős hölgy, de ezek nem kedv kérdések. :)

23N

2011. okt. 24. 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!