Szoktatok a családtagjaitok előtt meztelenkedni?
Ezt úgy értem hogy fürdéskor nem csukod beaz ajtót és bejárkálnak, vagy együtt fürdeszz anyukáddal/apukáddal/tesóddal ?
Amikor kádban fürödtök és mondjuk egyenként mentek fürdeni, akkor ha te kijössz akkor leengeded a vizet aztán megy anyuká, ő is leengedi stb, stb..
vagy pedig, megengedi az első a vizet és abba fürdikaz egész család?
Köszönöm a válaszokat, bármi egyebet is szivesen elolvasok. :)
Jézusom! Fújj, nem! Még csak az kéne!
Szüleim, tesóm előtt nem szoktam soha meztelenkedni 4-5 éves korom óta. (Ők se szoktak előttem.)
Egészen kis koromban volt hogy a nővéremmel együtt fürödtünk, de azóta el nem tudnám képzelni, hogy más koszos, kihűlt (láb)vizében fürödjek.
A párommal lakom, vele együtt tusolunk. Előtte lazán vagyok meztelen, sőt szereti is nagyon, meztelenül is alszunk nagyrészt.
Anyu, apu, tesóm előtt kb 5 éves korom óta nem voltam meztelen. Ha itthon vagyok (1 hónapban 8 nap..), akkor szoktam fürdeni, mert kádunk van csak. Mindenki leengedi maga után a vizet.
Nálunk csak zuhanyzo van,de ha valaki zuhanyozik nem tulzottan gond ha valaki bemegy közben a fürdöszobában.
Elég sokszor elöfordult már, még fogat kelett valakinek mosni pl.és siett valahova igy nincs ideje megvárni mig a másik készülödik.
én magam szereltem zárat az ajtóra hogy ez ne történjen meg!
ja és zuhanyozni szoktam de ha kádba fürödnék kizárt lenne hogy más vizébe fürödjek.fúj.nem vagyunk mi cigók...
meztelenkedni meg nem szoktam max félmeztelen de több nem.19/F
Párommal, gyerekemmel simán meztelenkedünk egymás előtt, párom van, hogy meztelenül mászkál itthon.
Szüleim, testvérem előtt kb 5 éves korom óta nem vetkőztem le, és ők sem előttem.
Csak a gyerek vizében szoktunk fürdeni (két éves), úgy, hogy megfürdetjük, majd valamelyikünk még enged vizet a kádba, és abban fürdünk, vagy esetleg együtt fürdik valamelyikünk a gyerekkel. Egymás vizébe már nem ülünk bele, kivéve, ha együtt fürdünk, de ilyen inkább csak wellness hétvégéken szokott lenni (mivel az itthoni kádunkba nem férünk be mindketten)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!