Ha a szüleim nem tudják elfogadni beállítottságomat, akkor nem szeretnek?
Egyrészt: a pszichológus nem került pénzbe, TB által támogatott szakrendelések is vannak.
Másrészt: 24 éves vagy, csak egy érettségid van, nem dolgozol, a szüleiddel laksz.
szerintem neked nem csak az a bajod, hogy -más- vagy, hanem, hogy semmit nem értél el az életben. És ez nagy teher valakinek ilyen idősen.
Én a helyedben mindenképpen felkeresném a legközelebbi pszichiátriai szakrendelést (én megyeszékhelyen lakom, itt van egy rendelő intézet, ahol pl van ilyen rész is, írd be a google-ba, hogy pl.: pszichiátria győr), ott elbeszélgetnek veled, hogy mi a gond, és a pszichiáter elküld egy pszichológushoz, akivel megkezded a terápiát.
Én jártam 6 hónapig, nekem sokat segített!
Minden jót!
23N
Mi az hogy eddig nem értem el semmit az életben?
Pl. mi lenne az ami már számít elért dolognak?
Szerintem arra gondolt, hogy 24 évesen, egy érettségivel (ami igazából szart se ér), munka nélkül, a szüleidnél laksz. Nem sok mindent tudsz felmutatni. Ráadásul meleg vagy. Hát igen, Isten nem ver bottal... :D
24 évesen a legtöbb embernek már külön élete van és teljesen független a szüleitől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!