Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a szüleim nem tudják...

Ha a szüleim nem tudják elfogadni beállítottságomat, akkor nem szeretnek?

Figyelt kérdés
2011. okt. 22. 16:11
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
Én a szüleid korosztálya vagyok.Csakis és kizárólag a gyermekeim boldogsága számít.Minden más mellékes.Mond el nekik,hogy értékes ember vagy és bátor,aki boldog akar lenni,mert joga van hozzá.Ha valaha szerettek,amiben biztos vagyok,nem akarhatják,hogy a kedvükért hazugságban élj,és boldogtalanságban.Légy boldog!
2011. okt. 27. 20:47
 22/35 anonim ***** válasza:
14%
Úristen, gondolkozz már! Szerinted mennyire örülnek a szüleid, hogy egy ratyit neveltek fel??? Minden tehetségük és jószándékuk ellenére hát ez sikerült!? Még jó, hogy kiakadtak, óriási nagy szégyen rájuk nézve! Én sose tudnám elfogadni, ha a fiam úgymond mindkét térfélen játszik.
2011. okt. 27. 23:25
 23/35 depp81 ***** válasza:
12%
Felejtsétek már el ezt a baromságot hogy ilyennek születtetek... Senki nem születik b.zinak.. Kapj a fejedhez te is és keress egy párt magadnak (a másik nemből)!!!
2011. okt. 28. 03:58
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt: a pszichológus nem került pénzbe, TB által támogatott szakrendelések is vannak.

Másrészt: 24 éves vagy, csak egy érettségid van, nem dolgozol, a szüleiddel laksz.

szerintem neked nem csak az a bajod, hogy -más- vagy, hanem, hogy semmit nem értél el az életben. És ez nagy teher valakinek ilyen idősen.

Én a helyedben mindenképpen felkeresném a legközelebbi pszichiátriai szakrendelést (én megyeszékhelyen lakom, itt van egy rendelő intézet, ahol pl van ilyen rész is, írd be a google-ba, hogy pl.: pszichiátria győr), ott elbeszélgetnek veled, hogy mi a gond, és a pszichiáter elküld egy pszichológushoz, akivel megkezded a terápiát.

Én jártam 6 hónapig, nekem sokat segített!

Minden jót!

23N

2011. okt. 28. 07:47
 25/35 A kérdező kommentje:

Mi az hogy eddig nem értem el semmit az életben?

Pl. mi lenne az ami már számít elért dolognak?

2011. okt. 28. 11:57
 26/35 anonim ***** válasza:
Szeretnek, csak rosszul esik nekik, és most nem értik, hogy hol rontották el. Majd megbékélnek.
2011. okt. 28. 12:34
 27/35 anonim ***** válasza:
Ma 07:47-es vagyok. Nekem ez jött le az írásaidból. Tudnál olyat felhozni, amit elértél? Én csak innen tudok következtetni, Te ismered az életed.
2011. okt. 28. 17:38
 28/35 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem mind hasznos, de sokmindent elértem. Pl. érettségi is egy elért dolog.
2011. okt. 28. 19:23
 29/35 depp81 ***** válasza:
36%

Szerintem arra gondolt, hogy 24 évesen, egy érettségivel (ami igazából szart se ér), munka nélkül, a szüleidnél laksz. Nem sok mindent tudsz felmutatni. Ráadásul meleg vagy. Hát igen, Isten nem ver bottal... :D

24 évesen a legtöbb embernek már külön élete van és teljesen független a szüleitől...

2011. okt. 29. 03:43
 30/35 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meleg. Azt Te mondtad.
2011. okt. 29. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!