Ha a szüleim nem tudják elfogadni beállítottságomat, akkor nem szeretnek?
Mondtam nekik. Azért írtam ki a kérdést, mert nem fogadnak el. Ha meg mondom, nagyon sértő szavakat használnak és hallani sem akarnak ilyesmiről. Csak idegesíteném őket.
Lehet, hogy találok egy olyan családot aki befogad életkoromtól függetlenül?
Kedves kérdező!
Ha már hallani sem akarnak a beállítottságodról,ott valami régen rossz.Lehet,hogy azért ilyenek mert idő kell nekik,de ha már sértegetnek is...
Jobb ha el kezded tervezni az elköltözést,mert ez szerintem jobb nem lesz.Igaz,én nem vagyok "más",de az unokatestvérem nemrég ismerte be az apjának,hogy leszbikus.Segítettem neki végig,hiszen én már évek óta tudom,de még így is nehéz volt.Nem ítélek el senkit ez miatt.
Remélem,hogy megenyhülnek,hiszen te akkor is az ő gyermekük maradsz.Próbálj meg türelemmel lenni,de ha semmi változást nem tapasztalsz,inkább menj el.Sok sikert és kitartást!
Sértő szót mondanak rám. Hallattam már olyat, hogy valakinek a szülei teljesen elfogadták és támogatták benne.
Az én szüleim ellenkezőleg viselkednek.
Sajnos régóta nincs egyetlen barátom sem.
Gondoltam, hogy elmegyek pszichologushoz beszélgetni ha lesz pénzem, de nem tudom hogy ő velem lesz vagy ellenem.
Ha el szeretnék költözni, hova mehetnék?
Van valami intézet ahova befogadnának 24 évesen? (nem pszichiátriára gondolok!)
De nincs pénzem, még segélyt sem kapok!
Munkába meg hogyan helyezkedjek el érettségivel vidéken?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!