Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zátonyra futott az életem,...

Zátonyra futott az életem, elrontottam úgy érzem. Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, lassan már 22, és nem tudom mit kezdjek magammal. Jelenleg egyetemre járok, ez a 2., de ugyanazt érzem mint az elsőnél..hogy nem vagyok ide való, nem tetszik, nem érdekel. Nem tudom miért érzem ezt, nem tudom mit tegyek. Nem tudom itthagyjam-e, vagy folytassam-e. Itthagyni semmi kedvem, de csak azért, mert nem akarok megint az elején lenni valaminek, de befejezni szintén nem akarom mert nem érdekel. Ha itthagynám lehet nem is mennék már egyetemre, nem tudom. Ami igazán érdekel, az a nyelvek, idegen kultúrák, művészetek, de ezekből nem tudom meg lehet-e élni, főleg hogy jó tanuló sem voltam soha, mert lusta voltam. Tehát az iskola/szakma dolog, a legfontosabb most az életemben, zöld ágra akarok már végre vergődni. A magánéleti problémáim, amik szintén vannak, de ezeknek a nagyrészét, sikerült úgymond elrendeznem, gondolkodásmód váltással. Tehát ez most a legnagyobb problémám úgy érzem.
2011. okt. 21. 14:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Zátonyra akkor fut az életed mikor egy albiba ébredsz hogy egyedül vagy, eladtál mindent és drogfüggő vagy.Akkor ment zátonyra.

Amúgy nem értem mi a f*sznak megy vki egyetemre ha nem is érdekli az adott szak?XDDD

Ráadásul kapásból 2szer.Én tuti olyat választanék amihez értek is kicsit, ami hozzám illik.Amilyen témában jártas vagyok.Ráadásul kétszer így benézni, és 1-1 évet elk*rtál akkor már inkább dolgoztál volna, én is azt teszem 1 éve, és utána megyek még valahova ha megjön a kedvem ismét tanulni.

2011. okt. 21. 16:50
 22/22 anonim válasza:

Szia :)

Mi lett a helyzet végimenetele?

2018. okt. 6. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!