Zátonyra futott az életem, semmit nem tartok fontosnak már. A családomat már nem akarom terhelni, de mi lesz így velem?
ez normális. én is szét vagyok esve, és szerintem ilyen emberhez nem méltó körülmények között az szorul kezelésre, aki jól érzi magát.
változtatni nem a korod miatt nem tudsz, hanem a lóvé miatt. külföldön megélnél, és egy idő után rendbe is jönnél mentálisan, de sajnos sosem fogsz tudni annyit félretenni, hogy elmenj innen.
Ne keseredj el.. Kb 24 évesen éreztem én is azt, hogy semmi nem úgy alakult, ahogy szerettem volna.. Nem szerettem a munkám, nem volt barátom, családom. Azt hittem, már soha nem fog változni semmi. Most 34 éves vagyok, és az elmúlt 10 év alatt annyi minden történt velem. Jó dolgok is és rosszak is. Nagyon sokszor elkeseredtem, de valahogy nekem mindig sikerült kimásznom ebből a depressziós állapotból. Szerencsémre én az Édesanyámmal nagyon jó viszonyban vagyok, mindig számíthatok rá lelkileg, ha szükségem van rá.
Most elmondhatom, hogy van egy olyan munkám, amit szeretek. azonban a párommal szakítottunk, pont karácsony és születésnapom előtt. Megsirattam, de végiggondolva mindkettőnk részéről ez volt a jó döntés...
Úgyhogy fel a fejjel. Az Élet a sok rossz dolog mellett annyi szépet és jót is tartogat...
Még nagyon fiatal vagy, sokminden áll előtted....
Miről késtél le? Még csak most kerülsz az életbe bele! Egyidős vagyok veled, átérzem a problémádat. Tavasszal végzek én is a sulival, de nekem mindig voltak céljaim, rövid és hosszútávon is. Neked is legyenek, ne keserejd el ennyire. Én is egyedül vagyok, mégis bírom. Talán a jövő gondolata éltet, nem tudom. Viszont most kell nagyon erősnek lenned mert magadra vagy utalva. Ne elégedj meg a jelenlegi helyzettel, munkahellyel, változtass amíg nem érzed azt, hogy egy darabig jó lesz. Nem kell maximalistának lenni, de törekedni kell a jobbra. Ismerkedni meg azért könyebb, mint vidéken, Szerintem eléggé kirántana a szrból, ha találnál egy rendes srácot, akivel együtt tudnál lakni, élni.
A leírásod alapján eléggé elkeseredett vagy, mindenképp változtass a jelenlegi helyzeten. Ilyenkor néha úgy érzem, bárcsak tudnék segíteni, aki rászorul, de hogyan!?!
24f
"Mindig, állandóan ugyanaz az életforma..elegem van. Változtatni meg már nem tudok, mert öreg vagyok ehhez, úgysem tudom visszahozni a jó éveimet."
NE visszahozni próbáld a jó éveidet, hanem állja sarkadra, és kezdj valami másba, mint amit eddig csináltál. TUDSZ VÁLTOZTATNI, ha akrsz. Lesznek jó éveid, ha akarod, hogy legyenek és teszel értük. Amíg azon keseregsz, hogy nem tudsz változtatni, segíteni sem tudunk, de amint úgy teszed fel a kérdést, hogy "hogyan tudnék változtatni?" ki sem fogsz látszani az ötleteidből. Ebben az esetben tudnék segíteni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!