A szeretőm ott fogja hagyni valaha a feleségét?
Már 6 éve vagyunk együtt,de rohadtul unom,hogy csak igérget.
Normális válaszokat szeretnék.
Szó szerint bemásolhatnám 14-08 válaszát, azzal a különbséggel, hogy 5 és fél év volt, és mindig ígérte, hogy majd, még egy évet várjunk, majd akkor gondolkodik, aztán mégegy év....
Én hagytam ott végül, azóta megismertem a -most már- férjem, egyedülálló volt, már egy kisfiunk is van.
Azt kívánom, bárcsak előbb hagytam volna ott.
A 26 év vacakolóshoz írom, hogy 16 éves volt, amikor összejött a nős palival, aki kb. egy tizessel idősebb volt, és állítólag a tesóm volt a "nő" az életében. De ezek szerint csak a nő, és nem egy társ is.
Először harcoltunk, háborogtunk ellene, aztán beletörödtünk, majd röhögtünk, és most a végén próbáljuk sajnálni, de az nem megy.
Lett egy közös lányuk, Ő most 21 éves.
Azért azt hozzá tenném, hogy a feleség sem volt piskóta, hogy ilyen sokáig elnézte a férje "kicsapongását"! Szerintem egyforma hülye a tesómmal ilyen szempontból.
Érdekes történet mi?
"nem neked kell mosnod-főznöd-takarítanod a pasira"
Nekem se kell az enyémre, pedig nem szerető vagyok, hanem normális kapcsolatban egyenrangú partner.
Nem kell olyan pasikkal foglalkozni, akik semmibe veszik a nőket, és azt hiszik, övék a világ. Márpedig aki úgy gondolja, joga van félrelépni, és/vagy a feleségét cselédnek nézni, az ilyen típus.
Remélem nem fogja mert az ilyen alakok mint te szednek szét sok családot!
Hogy r*hadjatok meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!