A szeretőm ott fogja hagyni valaha a feleségét?
Már 6 éve vagyunk együtt,de rohadtul unom,hogy csak igérget.
Normális válaszokat szeretnék.
Kicsi az esély rá, hogy megtegye, bár vannak kivételek, de erre nagyon kevés az esély. Ez attól is függ, hogy felesége tud-e a kapcsolatotokról, mert ha nem tud és te mindenáron a pasival akarsz maradni, akkor csak azt teheted, hogy elárulod a feleségének, hogy neked viszonyod van a férjével ezzel minden kockázatot felvállalva joga van tudni a feleségnek, mert ezzel csak jót tehetsz hidd el, mert a feleség nem élhet egy olyan kapcsolatban, ahol már 6 éve csalják! Egyébként könnyebb megoldás a szerető viszony, mivel nem neked kell mosnod-főznöd-takarítanod a pasira, hanem ezt helyetted a feleség megcsinálja, te meg a feleség helyett szexelsz a pasival, ez is egy nézőpont, nem neked kell gondoskodnod róla, s ha nem vagy egy gondoskodó típus, akkor neked ez a legjobb, ha a feleségével marad, veled meg csak összejár szexelni, a te döntésed, akik nem gondoskodó típusok, azok vannak szerető kapcsolatban, ők megelégszenek a megtűrt harmadik szereppel, akit fel sem vállal a férj nyilvános helyeken, azért szerintem eléggé elgondolkodtató...!
25/N
Nem,dehogy!!Én voltam 4-évig ilyen kapcsolatba,de tudtam soha nem fogja elhagyni a feleségét igaz nem is ígérte!Aztán megvilágosodtam....sajnos hamarabb kellett volna már,de akkor nem láttam a rózsaszínködtől!
Meddig akarod ezt húzni?Mert ő biztos nem fogja azt mondani,hogy vége.Neki így pont megfelel.
Te lépj,úgy mint én és ha könyörög is akkor se akarj már tőle semmit!!!
Szerintem sem fogja,volt 6eve hogy ossze szedje a batorsagat.
Sajnos en is voltam ilyen helyzetbe bar ott csak baratno volt,fel ev utan betelt a pohar ,raadasul tudtam hogy szeret csak tul beszari volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!