A szeretőm ott fogja hagyni valaha a feleségét?
Már 6 éve vagyunk együtt,de rohadtul unom,hogy csak igérget.
Normális válaszokat szeretnék.
áh.. nem fogja..
Az én páromnak fél év kellett ahhoz, hogy otthagyja értem az akkori (11 éves) kapcsolatát. Nem volt gyerek, csak együtt éltek 11 éve.
Mindennap velem volt munka után, csak késő este járt haza, a hétvégéket is velem töltötte, szóval egyértelmű volt a csajnak, hogy harmadik van a dolgoban.
Aztán fél év után odaállt a nő elé, hogy most elköltözik. Összekapta a cókmókját és otthagyta. Azóta együtt élünk, családot tervezünk és esküvőt (olyan dolgokat, amit a csaj nem kapott meg tőle 11 év alatt), januárba leszünk egy évesek és már a kezemet is megkérte. :)
Szóval ha igazán akar valaki valamit, akkor lép, nem halogat
Nem. A tesóm járt így, csak Ő 26 évig vacakolt a palival. Nem volt képes elhagyni, az meg ezt rendesen kihasználta. 26 év után "dőlt" össze nála a világ. Most próbál "új" életet kezdeni, pedig mi már 1-2 év után is mondtuk, hogy hülyét csinál belőle.
Ez lenne a tipikus se veled, se nélküled?
Jól elszúrta az életét egy barom miatt. De meg is érdemelte. Aki hülye....
Nem!
Ha komolyan akarna tőled valamit, akkor már réges-rég elvált volna.
6 év!!??
Jó ég!
Nagyon szerelmes lehetsz, ha ezt eltűrted eddig, mert ez iszonyú hosszú idő.
Nem fog elválni, maradhatsz szerető az idők végezetéig.
Szeretőnek lenni a leghálátlanabb dolog, mindig rosszul járnak.
Kihasznál téged a szeretőd, és nem is akar felvállalni.
Sajnálom, hogy ezt kell írnom, de szerintem ne reménykedj.
Nem fogja, és nagyon csúnya dolog ez, a feleségét (biztos hátterét) nem hagyja ott, és hazudik neki is, de téged is megtart (az izgalmat) és neked is hazudik. Milyen ember az ilyen?? Bigámista :)
Miért hagyjátok nő létetekre, hogy lábtörlőt csináljanak belőletek????? minden büszkeség kihalt a mai nőkből egy kis hitegetésért, meg szexért cserébe.?? nemáááár
NEM
De te még ott hagyhatod őt. Én ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!