Ki hogy reagálna erre a helyzetre?
A szülők lányuk facebook levelezéséből tudták meg, hogy egy lánnyal van kapcsolata. Nem tudom hogy a lány igaziból leszbikus-e, vagy csak ezt is ki akarta próbálni. Mindenesetre a szülők eltiltották a másik lánytól és kitagadással fenyegették meg, ha mégis találkozik vele. És azt mondták, hogy ez betegség.
Szerintetek normális hozzáállás ez a mai világban? Ezzel zsarolják a lányukat mivel tudják, hogy tőlük függ anyagilag, amíg tanul.
Rohadtul nem örülnék, akármennyire genetika.... És azt senki ne várja, hogy hasonló helyzetben a szülő a gyerek nyakába boruljon, hogy jajj, de boldog vagyok....
Ez valódi sokk a szülőknek, idő kell, amíg megemésztik.
10.51: Azt hogy Választotta idézőjelben értettem.
10.57. Persze sokként ér mindenkit, de akkor meg kell fenyegetni, a kitagadással meg hasonlókkal?
Az jobb ha boldogtalan lesz egy életen keresztül, mert rejtőzködnie kell?
Aki nem meri, nem tudja felvállalni teljes mértékben, az így is úgy is boldogtalan lesz...sajnos. De, azért mégicsak boldogabb lehet egy lánnyal, mint egy pasival, még ha a környezet miatt nem is felhőtlenül.
Legalább addig boldog, amíg kettesben van a lánnyal, de a pasival akkor sem boldog, szerintem.
ma 11:37
Én is így gondolom, ezért is próbálom megérteni őket.
10.46!
Tudom, hogy a Czeizel Endre fia is homoszexuális! De genetikai a homoszexualitás oka és minden olyan dolog, ami genetikai okokra vezethető vissza, betegségnek minősül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!