Mit reagálna erre egy apa?
Apukám összejött egy 20 évvel fiatalabb csajjal, el is költözött vele. (2 testvérem van)
15 éves vagyok és lány.
Szerintetek mit szólna akkor egy apa, ha a 15 éves lány összejönne egy 25 fölötti fickóval?
Persze csak színlelés lenne az egész. Amúgy nagyon félt engem.
Hátha visszajönne az esze.
1. Nem biztos, hogy visszajönne az esze.
2. Lehet, hogy végül magaddal csesznél ki.
Poénból megemlíthetnéd neki, hogy van egy szerelmed, aki 35 éves, és alig várod hogy nagykorú legyél, mert hozzá költözöl. Addigra le is zajlik a válása.
Ha egyszer megteszed, léééééccíííí írd már meg a reakcióját. :-)
Gondolom anyukádat is megalázta és vérig sértette azzal, hogy 20 évvel fiatalabb nője van és elcuccolt tőletek.
Nem hinném, hogy ilyentől visszajönne az esze. Te kiskorú vagy, ő és a nője felnőttek, az teljesen más kategória.
Gondolom anyukádat is megalázta és vérig sértette azzal, hogy 20 évvel fiatalabb nője van és elcuccolt tőletek.
Ki mondta, hogy ez történt? Lehet, hogy már évek óta elváltak. Nem kell mndig a legrosszabbra gondolni.
Kérdező: az én apámnak 14 évvel fiatalabb az élettársa. Ez van, az ő élete, ha szeretik egymást, hát hadd menjen. Csak akkor lepődnék meg, ha gyereket is csinálnának. :)
Inkább ismerd meg a csajt, talán még jófej is és tök jó haverok lesztek, amivel mindenki csak nyerne. Nem biztos, hogy rossz ember csak azért, mert fiatalabb.
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Persze 3., megírom a reakciót! :D
Most történt 2 hónapja, igen eléggé megalázta és megsértette anyukámat, de váltig állítja hogy még őt is szereti.
Nem jófej a lány, már beszéltem vele hogy mit akar az apámtól, és felvilágosítottam hogy nem lesz vele boldog, tipikus buta szőke liba.
Azért hülye nem vagyok, nem egy vadidegen pasassal próbálnám ezt eljátszani, hanem olyannal akit én ismerek a szüleim viszont nem. És persze előre egyeztetném vele, hogy ez csak átverés!
"Ki mondta, hogy ez történt? Lehet, hogy már évek óta elváltak. Nem kell mndig a legrosszabbra gondolni"
:D Ki mondta? Írja a kérdező, hogy az apukája elköltözött. Marha bonyolult volt kikövetkeztetni, hogy egy 15 éves lányt két testvérrel nem fog egy apa otthagyni. Így feltételezhető, hogy van velük egy anyuka is.
de váltig állítja hogy még őt is szereti.
Akit megcsalnak, azt nem szeretik...foleg, ha ilyen tartos, nem is egyszeri alkalomrol van szo. Ket not nem lehet egyszerre szeretni.
Amugy az otlet rossz, semmi jora nem vezetne. Anyukadat tamogasd ebben a nehez helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!