Mit reagálna erre egy apa?
Figyelt kérdés
Apukám összejött egy 20 évvel fiatalabb csajjal, el is költözött vele. (2 testvérem van)
15 éves vagyok és lány.
Szerintetek mit szólna akkor egy apa, ha a 15 éves lány összejönne egy 25 fölötti fickóval?
Persze csak színlelés lenne az egész. Amúgy nagyon félt engem.
Hátha visszajönne az esze.
2011. júl. 23. 22:26
12/16 A kérdező kommentje:
41 éves
2011. júl. 23. 23:02
13/16 anonim válasza:
Szóval 21 a csaj... alias a nővéred lehetne. Erről eltudsz beszélgetni apukáddal... de nem fűzök túl sok reményt,hogy "megjön az esze"
14/16 anonim válasza:
Kerdezhetek valamit?
Anyukad szep volt fiatalon? Most esetleg meg van rancosodva vagy hizva? Mert sajnos vannak ferfiak, akiknek a kulso nagyon szamit es lehet, hogy nem tudja elfogadni az oregedest. Nem?
15/16 anonim válasza:
jó ötlet amit a 3. írt kíváncsi vagyok én is hogy mit reagálna ilyenre
16/16 anonim válasza:
Ha találsz egy megbízható nálad 20 évvel idősebb srácot, akkor eljátszhatod, persze úgy, hogy beavatod őt is, de arra készülj fel, hogy apukád max. kiakad, de ettől még nem fog megjönni az esze sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!