Egy ilyen helyzetre mi lehet a megoldás?
Apukám több mint egy éve külön költözött, de közel lakik és mindennap elvisz suliba, és délután is szokott jönni, elvisszük a kutyát sétálni, stb. Anyukámmal viszonylag jóban vannak, bár anyukám sokszor felkapja a vizet. Régebben kint éltünk pár évet Ausztráliában, és most jó lenne vissza menni, már csak azért is mert a szüleim itthon(mert ugyanaz a munkájuk) sokkal többet dolgoznak sokkal kevesebb pénzért. Anyu ma be is küldte a vízumkérelmet, de csak 2 személyre... Apu mondta hogy ő nem szeretne kiköltözni, mert ő már öreg hozzá( mármint hogy új életet kezdjen, amúgy nem öreg) és neki itt vannak a barátai, stb, de ha kiköltözünk, akkor ő is kijön, mert nem szeretne távol lenni tőlem. Szinte hányingerem van olyan rosszul érzem most magam, mert mi van ha mi kimegyünk, ő pedig nem kap vízumot? Van egy család program is, hogyha már kapsz letelepedést, akkor a családtagjaid utánad mehetnek. De az legalább 2 év! Kétfelé húz a szívem, mert Ausztráliába nagyon szívesen visszamennék, ott képzelem el a jövőm, de közben tudom hogy apuval lehet nem találkoznék egy jó ideig, meg ha ki jönne(tényleg sokkal jobban élnénk) akkor sem érezné otthon magát, anyu meg ugye...már el is küldte a kérelmet.
Lehet hogy most nagyon önzőnek gondoltok(talán az is vagyok), de nekem az az álmom hogy odaköltözöm.16/l
(amúgy apu mostanában sokat szenved hogy mennyit kell dolgozni és milyen kevés a szabadidő)
Első válaszolónak köszönöm, igazad van, csak én képtelen vagyok ülni és hallgatni mi lesz:), de remélem jól sül el.
másodiknak:
én annyira nem értek a vízumokhoz, de úgy tudom hogy ha valaki szponzorál, akkor több ideig is ki lehet menni, így voltunk mi is kinn, és maradhattunk volna, de végülis hazajöttünk. És ha anyu talál munkát/céget ahova mehet, akkor ők szponzorálhatnának minket.(vagy mi:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!