Romokban a házasságom, a férjem drogozik és nem jött haza 4. napja. Mit tegyek?
AHOL ÉN LAKOM, NINCS MOZI, NINCS BEVÁSÁRLÓ KÖZPONT ÉS NINCSENEK BARÁTAIM, MERT NEM ITT LAKTAM, HANEM 50 KM EL ARÉBB, ITT NEM LEHET SEMMIT CSINÁLNI, CSAK OTTHON ÜLNI ÉS NÉZNI A TÉVÉT.
Tipikus mai h..e nőcike vagy? Ezek nélkül már nincs is élet? Talán mint itt sokan írták el kellene foglalnod magad. Olvasni sokat a szoptatásról pl. [link] és még felsorohatatlan mennyi mindent lehet egy faluban is csinálni.
Éerdekes mert néhány mondatod szerint meg elég normális lennél. Kivéve, hogy nem látod a hasadban egy magzattal még a piálás is undorító és állati.Mert mentségeket kerestél, hogy így is drogoztál "de az nem olyan drog".
Az alkohol is rettenetes károkat tud okozni az első hetekben kialakuló idegrendszerben. Azt csak szegény pici baba felnövése során fogod tapasztalni, hogy mit tettél.
Komoly szakember lehetsz.
Az embrió fejlődése meglehetősen gyorsan zajlik, a megtermékenyülés utáni 22. napon már dobogni kezd a szív. Ebben az időszakban záródik a velőcső, emiatt rendkívül fontos, hogy a kismama lehetőség szerint már a fogamzást megelőző időszakban szedjen folsavat. Ne fogyasszon alkoholt, ne cigarettázzon stb. de ilyeneknek minek soroljam. 4-ik hét 28-ik nap ha nem tudnád.
Ha nem ez a szakmád ne oszd az észt. Vettem már anyából ki ilyen gyereket.
10:34, tudtommal már az sem mindegy, hogy peteéréskor mennyire "egészséges" a nő.
De ha gondolod, terjeszd csak az igét, hogy a 3.4. hétig lehet drogozni meg inni...
Kérdező, Te meg próbálj nem stresszelni annyit, mert az is árt. És vedd észre a környezetedben a szépet, falun vagy, jó levegőn, emberi környezetben, a családoddal együtt. Tudom, nem lehet parancsszóra boldognak lenni, de nézz ki az ablakon, hallgasd meg, ahogy a hulló levelek zizegnek vagy a madarak énekelnek. Érezd át, hogy mostmár JÓ HELYEN vagytok, Te és a baba.
28. nap az utolsó menstruációtól számítva, nem a megtermékenyüléstől.
És azért, mert akkor drogozott, nem törvényszerű, hogy egyből beteg babája legyen. Lehetséges hogy beteg lesz, de ilyet kijelenteni hogy tuti beteg lesz, meg sírni fog meg hasonlók..hát örülök hogy nem belőlem szedted ki a gyerekemet, az ilyenektől mentsen meg az ég.
Baromságot hordtok itt össze, mert elítélitek őt, és inkább bántjátok. Szar ügy, hogy idáig fajultak a dolgai, de nem azért jött ide hogy rugdossák, hanem hogy lelkileg támogassák őt.
Sajnálunk ha te is ilyen cipőben jársz, mert itt csak te bátorítod, hogy nincs semmi baj.
Biztos a többség azért riogatja, hogy többet ne tegye.
És senki nem írta azt, hogy tuti beteg lesz a gyerek.
A peteérés meg a menstruáció után két nappal is lehet jobb ha tudod. Azt is tudnod kell ha ennyire tájékozott vagy, hogy a terhességet normális EMBEREK tervezik és várják. Mivel tudják, hogy születik a gyerek.Már az azt megelőző hónapokban az anya (ha fogyasztott elhagy) minden károsító anyagot. Jobb családokban.
Mielőtt engem sz..rozol kívánom dolgozz drogos anyák gyereit gondozó otthonokban. Csak az dumáljon aki már járt ilyen helyen.
Nem, nem járok ilyen cipőben, és ez az egyik legrosszabb dolog, ami egy nővel megtörténhet. De riogatással semmit sem lehet elérni, főleg nem egy felnőtt esetében.
Képzeld, tisztában vagyok azzal, hogy bármikor lehet peteérés, hogy hogy születik a gyerek, és hogy mi a családtervezés folyamata. De azért, mert mások nem így csinálják, még nem nézem le és nem riogatom őket.
Normális ember, és jobb családok? Ki vagy te, hogy megítéld, ki a normális ember és mi a jobb család? Pff.
Az utolsó előtti mondatod pedig téged jellemez, ha már itt tartunk normális ember másnak nem kíván olyan dolgot, ami szenvedést okoz.
Kedves kérdező. Ne haragudj hogy ennyire offba vittem a témát. A kérdésedre válaszolva, szerintem válj el, és a szüleid segítségével neveld a babádat. Nehéz lesz, de biztosan menni fog. Sok sikert. :)
"Az utolsó előtti mondatod pedig téged jellemez, ha már itt tartunk normális ember másnak nem kíván olyan dolgot, ami szenvedést okoz. "
Ha feltűnt volna, nem azt kívánta, hogy szenvedj, hanem azt, hogy ismerkedj meg a másik oldallal. Ja, hogy az szenvedés? Ja, hogy akkor már nem vagy olyan segítőkész virágszál, amikor látni is kell, mi lesz a következménye az anya felelőtlenségének?
Sajnos ismerem ezt az oldalt is, mégsem javaslom senkinek, hogy ismerje meg. Aki úgy gondolja hogy segíthet, az úgyis megteszi.
És igen, megvan a véleményem a drogos szülőkről, de ez nem ide tartozik, és a kérdező által leírtak alapján nem gondolom, hogy keményen drogozó anyáról lenne szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!