Romokban a házasságom, a férjem drogozik és nem jött haza 4. napja. Mit tegyek?
Én úgy láttam mindennél fontosabb vagyok a picivel, mindig azt mondja, mutatja... aztán hirtelen megváltozik minden és olyat csinál mit eddig soha... aztán megbánja egy darabig jó minden.. aztán megint, de ez a mostani nem megbocsájtható, de nem bírom egyedül, de nem is bírnám azt hogy ezek után úgy tenne mintha semmi nem történt volna.
Megbeszélni nem lehet vele semmit, mert csak hallgat és max annyit mond h igazad van...
de érzelmet nem látsz rajta.
Ez egy olyan ördögi kör, hogy szeret ő engem és szeretné a picit is mindennél jobban, de biztos vagyok benne hogy BETEG és nem tudja miért de ilyeneket csinál.
De ezt gyógyítani nem lehet...
Nem ez a véleményem, leírtam mi volt, de sajnos mindenki ezen élet, nem függőségből úgy mint h elmész buliba és elkezdesz whiskyzni..
nem vagyok rá büszke, de nekem ez nem létfontosságú volt, csak mikor még se kutyád, se macskád akkor szerintem igen is elmész bulizni és élsz...
Ha tudtam volna hogy ez lesz és babám lesz inkább felakasztottam volna magam mint ilyet csináltam volna..
Először is nagyon sajnálom.
Most ne rágódj a múlton, előre nézz mindenképp, abból kell építkezni, ami már megvan. a baba már megvan. A házasságot fel lehet bontani, de kérlek figyelj arra,h nem elég külön költözni. Válj el minél előbb. Én hasonló helyzetben voltam, alig voltam idősebb nálad. Én elkövettem a hibát, hogy külön költöztünk, nem törődtem a válással, aztán újra próbáltuk, megint nem jött össze, most kezdhetem a jogi hercehurcát egy kisiskolás gyerekkel egyedül. Fiatal vagy, rosszul választottál. De ennek a kapcsolatnak a kimenetele előre látható. Próbálkozhatsz. Lehet, hogy néha jobb is lesz. Egy hétig, egy hónapig. Az is lehet, hogy egy évig. De erre egy gyerek életét nem lehet alapozni! Neki is sokkal jobb, ha még most váltok külön, mintha nagyobb korában kell átélnie. És nem csak a gyerek élete. Hanem a TIÉD is. Adj magadnak esélyt... A bíróság neked fog kedvezni egy függő apa mellett. És fiatal vagy, találsz új párt, aki szeretni fog téged és a gyermekedet is. És ezt is sokkal könnyebb úgy, hogy most lerendezed ezeket a dolgokat és nem egy 2-3 éves huzavona után, amikor már halálra stresszelted magad azon, hogy most hol van, most mit csinál. Miért nem törődik veletek. A reménytkeltő időszakok meg csak rontanak az egészen. Ird majd meg, hogy alakul a sorsotok. Kitartást és legyél nagyon erős.
Nem látom a neved aki a hosszú kommentet írta.
Teljesen igazad van és szeretném ha minden úgy lenne ahogy írtad, tudod ez a szer olyan h emlékszel mindenre, tudsz mindent magadról, csak úgy érzed nem hiányzik semmi, nagyon jó minden, csak nincsenek érzéseid.
Akkor is megváltoztatja ha valaki olyan vergődik előtted akit nagyon szeretsz, de akkor nem érzel semmit és csak nézed, de tudsz mindent magadról, tudsz vezetni, teljesen ,, önmagad vagy,,
egy kicsi kivétellel:
csak az számít hogy jól érzed magad és más nem érdekel..
Nagyon rossz látni egy ilyen embert...
De nálam csak annyi volt mindig hogy beszélgettem jókat, táncoltunk, de felfogtam mindent ami történik és én tartottam magam ahoz a szinthez h ott legyek lélekben is.
Ez a különbség, ő meg... annyit nyomott belőle h teljesen el volt kattanva..
Nem segít ez javítani a rólam alkotott képet, tudom, de én nem mentem bele a dolgokba annyira mint mások...
Hülye voltam én is és mindenkit beszélek le a környezetben, mert NAGYON sokan ezt csinálják, rettenetesen sokan, van egy szórakozóhely, sőt majdnem mindegyik, csak ilyen emberekkel van tele, mert annyira elterjedt.
"Ha tudtam volna hogy ez lesz és babám lesz inkább felakasztottam volna magam mint ilyet csináltam volna.."
Hova tűnt belőled ez az érzés?Ezzel a stresszeléssel legalább ennyit ártasz a picinek.Nézd,nem tervezett baba.Mégis TE döntöttél úgy,hogy megtartod.Ez egy komoly felelősséggel járó döntés volt.Te felelősséget vállaltál azért a kis emberkéért a pocakodban.Kutya kötelességed megtenni mindent érte,nem csak addig,amíg megszülöd!Milyen apja lesz majd ez az ember a gyermekednek?Semmilyen.Esetleg hajlandó lesz elmenni elvonóra?Elég kevés az esély rá.Csak idő kérdése,mikor kap rá az erősebb cuccra,onnan pedig keveseknek létezik visszaút.(és addig sincs a gyerekkel)
Megoldás:le kell nyelned,hogy egyedül leszel-ebben vannak támaszaid,a szüleid.Ki kell raknod az ember szűrét,vagy te is és a babád is nagyon meg fogja ezt szenvedni.Nélküle jobb,hosszútávon mindenképp.És ne dőlj be az üres ígéreteknek!!Előbb bizonyítson,MINDEN EGYES NAP!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!