Romokban a házasságom, a férjem drogozik és nem jött haza 4. napja. Mit tegyek?
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDENKINEK NAGYON SOKAT SEGÍTETTETEK ÉS LELKET ÖNTÖTTETEK BELÉM!
ERRE NAGY SZÜKSÉGEM VOLT!
KÖSZÖNÖM NEKTEK AZT IS HOGY AKÁRMIT IS TETTEM MELLÉM ÁLLTATOK!
Utolsónak igaza van nem minden fiatal csinálja. Sőt a többség tud "bulizni" anélkül is nagyon jól.
Te megérdemled a sorsod egy rohadt szép esküvő miatt, meg egy lehetséges ház miatt egy tetűhöz hozzá mentél.
Csak az a probléma, hogy a babádnak is lehet baja. Mint írtad nem tudtad, hogy terhes vagy vsz. szívtál akkor is mikor megfogant. Ha nem szívtál akkor is nyomokban ott van a szervezetedben. Amint itt olvashatjuk buli, buli ez az élet viteled. Most nagyon oda vagy a babádért, de ha pár hónapos lesz otthagyod anyádékra és te is húzod a csíkot mert nem fogod bírni a bezártságot mész bulizni.
Jobb lett volna annak a szegény gyereknek ha a világra sem jön ilyen szülőknél. És az is érdekes, hogy a mai világban valaki nem tudja, hogy születik a gyerek. Talán védekezni kellett volna.
Ha meg így esett, és olyan erős nő vagy már a lakásba sem engedném be ha újra megjelenik.
Azt akarod, hogy az a növekvő baba egy drogos tetvet lásson, a torz pofájával vigyorogjon a kis arcába?
Ebből az emberből már nem lesz SOHA jó apa, férj.
Falun tudom nagyon adnak a külsőségre de vagy te olyan aki le...rja. Koncentrálj a babádra, és ürülj, hogy ott vannak melletted a szüleid.
Nézd a jó oldalát a dolognak jobb, hogy most vágod ki mint pár év szenvedés után.
nem a buli az életvitelem és én soha nem hagynám el senkire a kisbabám!
Régóta ez az álmom és mindent feladnék érte!
Bulizni ugyan ugy jártam, mint mások.
Amellett én már régóta ,,külön élek,, 8. után kollégium 4 évig, utánna beköltöztem dolgozni és amellet mint minden rendes fiatal elbulizgattam, de nem vagyok olyan ember akinek akármi pénz, drog, ital, vagy akármi többet ér mint az a pici aki bennem él 9hónapot és csak az enyém és csak tőlem függ.
Ölni tudnék érte, csak a magány felemészt
Milyen magány ez számomra érthetetlen. A legfontosabb ott van veled a hasadban.
A szex meg egy ilyen szeméttel, de még a hozzábújás sem hiányzik.
Csak a csalódás ami fájhat.
De ha tényleg annyira örülsz a babádnak az mindent el kell, hogy nyomjon.
én egy olyan szinten társas ember vagyok, hogy mindig együtt laktam valakivel, iszonyat sok barát, haver volt mellettem, nagyon sokan ismertek.
Városban laktam, volt melóhelyem és soha nem voltam a 4 fal között.
És most hirtelen odacsöppentem, mint ha be lennék zárva, itt most mindenkitől el vagyok távolodva, nincs egy barát, barátnő, akivel beszélgessek, csak a szüleim.
Mindig volt dolgom és most reggel felkelek egyedül és megint azon gondolkodom hogy menne el gyorsan a nap, hogy nem tudok semmit csinálni és nincs akivel megbeszélném ezeket a dolgokat.
Mert az ember akár mennyire is jóba van az anyukájával, ilyeneket nem mondhat el..
meg van mindenem, csak nem tudom magam feltalálni és nincs senkim... a tv t bámulni egész nap meg kú*va szar..
Úristen ezt elmondtad az orvosodnak?
Ne csodálkozz ha problémás lesz a gyereked.
A legfontosabb szervek kialakulásának időszaka.
Ha külsőleg nem is lesz deformitása, a szellemi fejlődése nem tudni milyen lesz.
Próbáld meg legalább szoptatni ha megszületik.
Mindent el fog nyomni mikor már itt lesz velem..
de amíg egyedül maradtam és csak bennem van nem olyan egyszerű mint elképzeled..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!