Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az oké, h anyám nem hoz haza...

Az oké, h anyám nem hoz haza kaját, de most közölte, hogy jövő héten kijelent. Erre mit lépjek?

Figyelt kérdés

Fizikailag 3 hét alatt teljesen összetört. Nem volt hajlandó még egy kiflit sem hazahozni, én közben gőzerővel keresek munkát. Ez oké.

De most ki is akar jelenteni? Meg úszitja ellenem az apámat? hogy teheti ezt meg?

2011. okt. 17. 18:33
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Barátok nem tudnak neked segíteni? Átmenetileg szállást vagy kölcsönt adni?
2011. okt. 17. 23:55
 32/40 anonim ***** válasza:
Kijelenteni nem tud az engedélyed nélkül. Eltartani nem köteles, de a bejelentett lakcíméről nem lehet csak úgy kirakni az embert. Emiatt nem jelentkezhet be albérletbe az albérlő, félnek a tulajdonosok, hogy nem tudják kirakni, mert még akkor sem lehet kijelenteni valakit az engedélye nélkül.
2011. okt. 18. 00:27
 33/40 anonim ***** válasza:

volt mar egy hasonlo kerdes a napokban.

A skirzofremia komoly betegseg. Nekem egy ismerosom szenved ebben. Allando gyogyszeres kezelssel ugy ahogy okes. Amugy amikor bekattan akkor jajj... Sajnos nem tudsz sokat tenni. Probalj alkalmi munkakat keresni, aztan irany kulfold.

2011. okt. 18. 05:34
 34/40 anonim ***** válasza:
Már egyszer válaszoltam neked értelmesen, normálisan. No akkor még egyszer ugyanez tömören: nincs lehetetlenség csak tehetetlenség...
2011. okt. 18. 11:41
 35/40 anonim ***** válasza:
Már sokadszorra írja ki a kérdést. Teendők: 1. orvoshoz menni nyugtatóért 2. állásinterjúra (interjú! magyar vagy), állásért 3. boltba, ennivalóért
2011. okt. 19. 13:44
 36/40 anonim ***** válasza:

Elmúltál 18 éves, mi a fenét vársz még el a mai világban a szüleidtől?

Talán azt, hogy életed végéig eltartanak?

Én úgy tanultam, hogy dolgoztam mellette!

Szóval nem értem a gondodat.

2013. szept. 2. 21:07
 37/40 anonim ***** válasza:

Ingyenelo here vagy.

Nagykoru vagy, neked kene segitened a szuleidet nem forditva! A te korodban en mar eltartottam a csaladot. 30f

2014. ápr. 3. 16:17
 38/40 anonim ***** válasza:

Ez azért egyáltalán nem ugyanaz, mert a Kérdező nem feltétlen kapta meg azt a törődést, amire építve most meglenne az erő ahhoz, hogy munka legyen. Szóval szerintem nem kell szégyenkezned. Nálam is, amíg a bántalmazások miatti zaklatottság tartott, nekem is nehéz volt az álláskeresés, mert meglátszott rajtam kívülállók előtt is (interjúkon, illetve már eleve az emberekkel való beszédben).

Ha jó művészeti, matematikai vagy természettudományos vagy egyéb tehetséged van, mehetnél egyetemre, ha ez összejön, akkor talán még tartásdíjat is kaphatsz szüleidtől egy bizonyos korhatárig és az első diplomáig, ehhez nem értek, az ilyen jogi dolgokat meg lehetne kérdezni, az önkormányzat tudja megmondani, hol fogad az ingyenes ügyvéd. A baj ezzel az, hogy zaklatott állapotban tanulni, felvételire készülni is nehéz. Persze remélem előbb-utóbb összejön, ha tudsz gyakorolni.

A 20280 forintos segélyt, meg esetleg ha van még valami amit igényelhetsz, ezeket kapod? Legalább a 2280 Ftos segélyt? Hogy legalább ne gyengülj le, enni tudjál, meg legalább minimális anyagi függetlenséged legyen.

Gyakorolni tudsz azért (az emailből az derül ki művészetben van háttered, gyakorlatod). A napi gyakorlás megy, sikerült a művészeti készségeket szinten tartani?

Az interjúkon ha nem is a szakmai, de a pszichológiai teszten én is sokszor elbuktam. Gyerekekkel meg fiatalokkal foglalkozni tudnál? Úgy értem, művészeti dolgokat tanítani magántanítványoknak, fiataloknak, grafikát vagy ilyesmit. Mennyire megy jól a művészet?

2014. jún. 2. 12:35
 39/40 anonim ***** válasza:
A segélyeket elgépeltem, az aktív korúak támogatására gondolok.
2014. jún. 2. 12:36
 40/40 anonim ***** válasza:
Talán vállaljon önkéntes munkát szállásárt, eltartásért egy vagy több évre. Lényeg, hogy kiszakadjon mostani élethelyzetéből.
2017. máj. 31. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!