Barátnőm közölte velem hogy ez igy már nem jó neki. Mit tegyek? 22L 28F
Pár napot várni, hogy gondolkozzon? Mégis miért, vagy mire? Egyértelműen kiderült, hogy ebben a tekintetben nem egyeznek meg az igényeitek. Neki ez így nem jó, te pedig nem akarsz változtatni.
Szerintem semmire nem kell várni, üljetek le megbeszélni.
Azért az szerintem érthető, ha egy 22 éves lány még szeret jönni-menni, különféle porgramokra.
Nem tudtok találni ebben kompromisszumot? Hogy azért egy-két havonta elmész vele te is valahová, valamilyen programra?
B. verzió. Ha vannak barátnői, menjen velük. Időnként bulizni, vagy moziba, beülni valahová... ezt megtehetné például az iskolai barátaival is.
Persze ha a gond valójában nem csak az, hogy hiányoznak neki a programok, hanem a Veled való programok hiányoznak, és ennek hiányában kezdi unni a kapcsolatot, akkor itt a B. verzió nem lesz segítség.
"Én is elhagynálak ha nem lennének közös programjaink, élményeink, baromi unalmas lehetsz, ne haragudj."
ha a munkát áldozza fel hogy menjenek szórakozmi akkor elöbb utóbb nem lesz miből menni sehova , és nem lesz munkája sem a srácnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!