Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az oké, h anyám nem hoz haza...

Az oké, h anyám nem hoz haza kaját, de most közölte, hogy jövő héten kijelent. Erre mit lépjek?

Figyelt kérdés

Fizikailag 3 hét alatt teljesen összetört. Nem volt hajlandó még egy kiflit sem hazahozni, én közben gőzerővel keresek munkát. Ez oké.

De most ki is akar jelenteni? Meg úszitja ellenem az apámat? hogy teheti ezt meg?

2011. okt. 17. 18:33
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

egyébként elég régóta ilyen. valakit mindig utálni kell. kiskoromban a nagyapám volt a sátán, folyton ezt szajkózta.... ő volt a megtestesült gonosz. most 11 év után visszamentem hozzá és elmondott mindent. rájöttem, hogy szentebb, higgadtabb ember bárkinél.

utána jött apám. majd most én.

2011. okt. 17. 18:52
 12/40 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy apámat sem értem. ő nem támogatja az egyetemet, ellenzi, és hisz anyámnak. miszerint igaza van. amikor nyáron az utcára kerültem anyám miatt apám be sem engedett a házába. szóval ilyen jó arc családom van.

én meg sajna nem tudok az indiai aszkétákkal azonosulni. én azt látom, hogy a barátaim velem párhuzamosan tanulnak, nyaralnak a családdal, sikeresek, szeretik egymást, és egyáltalán nem gazdagabbak nálunk, én ezt könyveltem el normálisnak és sajna.... nehéz megbarátkozni a gondolattal, hogy valami őrült k-rva a világra szar. igyis hatalmas szerencse, h az elmebaj nehezen örökölhető. megőrül. és tönkreteszi az életemet. pedig még a seggemen a tojáshéj, mivel mindenben visszaszoritott amiben csak tudott. ha valami jól ment szabályosan lobbizott, hogy ne sikerüljön. ha pénzem volt forrt a vére.

2011. okt. 17. 18:55
 13/40 A kérdező kommentje:
ha most a cseszegetés helyett kicsit nyugodtan hagyna, és támogatna, valószinuleg találnék munkát. de ezzel csak annyira tönkretesz, hogy lassan végső elkeseredésemben meg fogom magam ölni. vagy nem tudom. az őrületbe lehet ezzel kergetni az embert, hogy folyton kihúzzák alóla a szőnyeget.
2011. okt. 17. 18:57
 14/40 A kérdező kommentje:

szerintem azért utál, mert tudja, hogy átlátok rajta. szinte egy viztiszta tükör vagyok. ezért undorodik tőlem.

mindig is azokat birta akikkel el tudta hitetni a meséit. aki normális volt azokat elkezdte utálni, vagy elkerülte.

2011. okt. 17. 19:02
 15/40 anonim ***** válasza:
Abban mi akadályoz meg, hogy te elmenj saját lábon a boltba/étterembe/büfébe és megoldd az étkezésedet?
2011. okt. 17. 19:04
 16/40 A kérdező kommentje:
az, hogy nincs pénzem, és nem találtam munkát. és már igyis egy olyan idegroncsot csinált belőlem ez az állat, hogy sehova sem vennének fel.
2011. okt. 17. 19:05
 17/40 anonim ***** válasza:

Jól sejtem, hogy te vagy az, aki már kiírt néhány kérdést ezzel kapcsolatban?

Akkor még volt munkád, otthonról dolgoztál. Azzal mi lett?

2011. okt. 17. 19:07
 18/40 A kérdező kommentje:
anyám annyira kikészitett idegileg, hogy elmebeteg dolgokat irtam a megrendelőnek. soha többet nem akar rólam hallani és fizetni is csak számla ellenében hajlandó. nájsz.
2011. okt. 17. 19:09
 19/40 anonim ***** válasza:
Bartátaiddal nem tudsz beszélni? Átmenetileg hozzájuk költözni, esetleg kölcsönkérni tőlük... Újra felkereshetnéd nagypapádat, ő úgyis tudja, mi a helyzet, milyen édesanyád. Talán ő adhatna neked egy kis pénzt kajára, hogy legyen erőd munkát keresni. Ha minden kötél szakad, csórj anyádtól. Vegyél ki pénzt a tárcájából, amikor nem látja. Ha ígyis-úgyis te vagy a gonosz, akkor egy kis csórás nem számít.
2011. okt. 17. 19:17
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

Már megint te? Jajj!

A lényeg, hogyha úgyis olyan szar neked otthon anyukáddal, menj be a munkaügyi hivatalba, ott majd kiközvetítenek dolgozni, és szociális alapon kapsz helyet munkásszállón is.

Vagy még hány napig akarsz itt vergődni?

2011. okt. 17. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!