Az oké, h anyám nem hoz haza kaját, de most közölte, hogy jövő héten kijelent. Erre mit lépjek?
Fizikailag 3 hét alatt teljesen összetört. Nem volt hajlandó még egy kiflit sem hazahozni, én közben gőzerővel keresek munkát. Ez oké.
De most ki is akar jelenteni? Meg úszitja ellenem az apámat? hogy teheti ezt meg?
nem lehet. szerintem számit erre és felkészült rá. már elmondta, hogy postafiókban tartja a pénzét, hogy ne lophassak tőle. viszont itthon van pár zsolnay cucc amiktől gyorsan megválhatok, de ezt keményen megtorolná.
Úgy gondoltam ha már lopok. egyszerubb boltból lopni, de ez egy másik történet.
Ez is csak átmeneti megoldás lenne, szóval amig internetközelben vagyok (szomszédtól jön anyám kiköttette) mindent megteszek, h a neten keresztül találjak valamit.
Nagyapám elmondta, hogy nála nem lakhatok. nem szeretném erőltetni a dolgot. komolyan nem. neki is nagy csalódás lehet, hogy nem találtam munkát (legalábbis találtam, de nem hosszútávra)
Olvasva a kérdéseidet valahogy időről időre felmerül bennem a kérdés, hogy egy 20 éves felnőtt miért otthon vár az anyjára, illetve miért nem keres semmi megoldást? Csak sopánkodik otthon, mindenről az anyja tehet... Pedig nem, 18 éves korunk után mi vagyunk a felelősek magunkért, olyankor már nem szép dolog a szülőkre kenni bármit is.
Tesco-s létszámstop is érdekes, pont ma néztem körbe a Monster.hu virtuális állásexpoján, a Tesco is kiállító és hihetetlen mennyiségű munkát ajánlanak. Ma láttam, a saját szememmel.
Ha valóban annyira kivagy, hogy már ránézésből ez látszik is rajtad, akkor először dokihoz menj, írass fel gyógyszert, és utána már nyugodtan jelentkezhetsz felvételizni, ahogy olvasom az előttem szólókat, munkahely van, csak el kellene szánnod magad a munkára.
A síránkozásból, meg annak a csepüléséből, aki eltart minket, sosem fogunk megélni.
Légy felnőtt, állj meg a saját lábadon, ne várd, a sült galamb nem szokott repülni!!!!
Már írtam neked többször, de azért is mondom még egyszer.
Anyukád nem fog változni. Vele már nem csinálhatsz semmit.
A saját lábadra kell állnod. Felnőtt vagy. Ne keress kifogásokat, mert egyik szánalmasabb, mint a másik.
Figyelj! Nem tudom hányszor írtad ki ezt a kérdést. Én elhiszem, hogy ez a helyzet borzasztó, de attól, hogy hetente négyszer írsz ki kérdést, attól nem fog a helyzet megváltozni....
Hol laksz? Írj települést légyszives.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!