Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyum ma közölte hogy elkültöz...

Anyum ma közölte hogy elkültözünk 1 faluba a barátjához de én nem szeretnék, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

16 éves tanuló vagyok,

apum meghalt 5 éves koromba szóval hozzá se mehetek.

100km-re van a falu és én nem szeretnék távol a barátaimtól 1 kis faluba élni...mit tehetnék?

2010. szept. 12. 13:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
sajnos semmit. max beszélsz anyuddal, de kétlem h visszavonja..
2010. szept. 12. 13:25
 2/15 anonim ***** válasza:

az szívás.....

beszéljél vele hogy költözzön ő hozzátok.

2010. szept. 12. 13:28
 3/15 A kérdező kommentje:
nem fog ő ide költözni mert neki ott jó állása van.
2010. szept. 12. 13:31
 4/15 anonim ***** válasza:
Esetleg valamilyen rokon nincs akinél maradhatnál? Vagy koli?
2010. szept. 12. 13:34
 5/15 anonim ***** válasza:
77%
Ne félj az újtól. Ott is lesznek haverok, a mostaniakkal meg tudod tartani a kapcsolatot. Le is hívhatod őket néha majd hozzátok. Lehet hogy jót fog tenni a változás.
2010. szept. 12. 13:34
 6/15 anonim ***** válasza:

2 évvel vagy érettségi előtt jól gondolom?

Sztem se szerencsés már ilyenkor váltani...

Valami rokon nincs akinél maradhatnál? Vagy koli ahogy előttem írták?

2010. szept. 12. 13:35
 7/15 A kérdező kommentje:

igen 2 évvel vagyok az éretségi elött

és lenne kinél maradni meg koli is van de aztmondja hogy úgy megszakadna minden kapcsolat vele és ő nem akarja hogy eltávoludjunk....de amint lehet (2 év múlva) úgyis visszajövök szóval nem értem

2010. szept. 12. 13:39
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy szakadna meg a kapcsolat..Te is elég idős vagy már ahhoz h.utazz, ők is jöhetnek hozzád...100km nem olyan sok!!!

Tudod, te hányan élnek távol a szüleiktől?Koliban vagy albérletben?

Próbáld őket arról meggyőzni,(AKÁR egy felnőtt rokon/ismerős segítségével)h.neked több lenne a lehetőséged ha ott maradhatnál...Tanulás szempontjából se lenne jó most másik suliba menni:S

2010. szept. 12. 13:47
 9/15 A kérdező kommentje:
már mindent megpróbáltam de hajthatatlan, tisztára kiakattam mit fogok én 1 ojan helyen csinálni ahol még 1 mozi vagy 1 bolt sincs....
2010. szept. 12. 13:50
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Az oskola miatt nem maradhatnál kollégiumban? Hétvégére meg persze édesanyádékkal.

Én megpróbálnám ezt a lehetőséget is megbeszélni a családdal.

2010. szept. 12. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!