Anyum ma közölte hogy elkültözünk 1 faluba a barátjához de én nem szeretnék, mit tehetnék?
16 éves tanuló vagyok,
apum meghalt 5 éves koromba szóval hozzá se mehetek.
100km-re van a falu és én nem szeretnék távol a barátaimtól 1 kis faluba élni...mit tehetnék?
az szívás.....
beszéljél vele hogy költözzön ő hozzátok.
2 évvel vagy érettségi előtt jól gondolom?
Sztem se szerencsés már ilyenkor váltani...
Valami rokon nincs akinél maradhatnál? Vagy koli ahogy előttem írták?
igen 2 évvel vagyok az éretségi elött
és lenne kinél maradni meg koli is van de aztmondja hogy úgy megszakadna minden kapcsolat vele és ő nem akarja hogy eltávoludjunk....de amint lehet (2 év múlva) úgyis visszajövök szóval nem értem
Dehogy szakadna meg a kapcsolat..Te is elég idős vagy már ahhoz h.utazz, ők is jöhetnek hozzád...100km nem olyan sok!!!
Tudod, te hányan élnek távol a szüleiktől?Koliban vagy albérletben?
Próbáld őket arról meggyőzni,(AKÁR egy felnőtt rokon/ismerős segítségével)h.neked több lenne a lehetőséged ha ott maradhatnál...Tanulás szempontjából se lenne jó most másik suliba menni:S
Az oskola miatt nem maradhatnál kollégiumban? Hétvégére meg persze édesanyádékkal.
Én megpróbálnám ezt a lehetőséget is megbeszélni a családdal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!