Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Emo vagyok ezek alapján? Pl....

Emo vagyok ezek alapján? Pl. mindig szomorkás vagyok, sosem vagyok boldog,amiota anyukám és apukám elváltak..

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 11:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%
A szülők válása szerintem minden gyereket megvisel, én is átestem ezen, depis voltam meg minden, sokszor gondoltam öngyilkosságra, de emo nem lehettem mert akkoriban még nem is volt ilyen:D Emonak semmi köze az egészhez, nekem vannak emo barátaim, nem akar egyik sem meghalni, ez nem arról szól, csak a hülyék hiszik azt... menj pszichológushoz ha öngyilkos hajlamaid vannak, de előtte beszélgess a szüleiddel.
2009. máj. 2. 17:26
 12/13 anonim ***** válasza:
5%
nem emo vagy hanem az emberiség egy elkocsosult selejt példánya. miez a kérdés??? nem értem!!! és ha emo lennél ezmiatt akkor miva??? akkor ezmiatt holnaptól melegnek öltöznél te is???? te atya úr ég!!!! hiába vagy 13 attól még nem kell hülyének lenni!!!! isten barmai egyesüljetek és kövessetek el tömeges öngyilokot!!!!!
2009. máj. 2. 18:05
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de en nem ertelek meg! Nekem is elvaltak a szuleim en is szenvedtem, de te azert kicsit onzoen fogod fel a dolgokat. Jobban erezned magad,ha a szuleid inkabb egyutt maradtak volna es eletuk vegeig boldogtalanaok lettek volna csak te miattad???? Rajuk miert nem gondolsz? Ezt addig nem fogod sajnos megerteni,amig nem nolsz fel a kerdeshez es nem tapasztalod meg ,h mekkora szenvedes egy boldogtalan parkapcsolatba elni.

A szuleid biztos nagyon szeretnek,ez nem is kerdeses!!!

Egyebkent nem vagy emo, mert az emok nem akarnak megoldast talalni a problemaikra, de te viszont igen es ez igy is van jol!

Eszed agaba ne jusson ongyilkos lenni, ha egy kicsit is szereted a szuleidet,akkor nem okozol nekik ekkora fajdalmat. Menj el a korzeti orvosodoz es kerj beutalot egy pszihologushoz, mondd a dokinak,h gondjaid vannak es szeretnel vkivel beszelni!

Fel a fejjel! xx

2009. máj. 2. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!