Emo vagyok ezek alapján? Pl. mindig szomorkás vagyok, sosem vagyok boldog,amiota anyukám és apukám elváltak..
Ne haragudj, de en nem ertelek meg! Nekem is elvaltak a szuleim en is szenvedtem, de te azert kicsit onzoen fogod fel a dolgokat. Jobban erezned magad,ha a szuleid inkabb egyutt maradtak volna es eletuk vegeig boldogtalanaok lettek volna csak te miattad???? Rajuk miert nem gondolsz? Ezt addig nem fogod sajnos megerteni,amig nem nolsz fel a kerdeshez es nem tapasztalod meg ,h mekkora szenvedes egy boldogtalan parkapcsolatba elni.
A szuleid biztos nagyon szeretnek,ez nem is kerdeses!!!
Egyebkent nem vagy emo, mert az emok nem akarnak megoldast talalni a problemaikra, de te viszont igen es ez igy is van jol!
Eszed agaba ne jusson ongyilkos lenni, ha egy kicsit is szereted a szuleidet,akkor nem okozol nekik ekkora fajdalmat. Menj el a korzeti orvosodoz es kerj beutalot egy pszihologushoz, mondd a dokinak,h gondjaid vannak es szeretnel vkivel beszelni!
Fel a fejjel! xx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!