Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Emo vagyok ezek alapján? Pl....

Emo vagyok ezek alapján? Pl. mindig szomorkás vagyok, sosem vagyok boldog,amiota anyukám és apukám elváltak..

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 11:12
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Tegnap történt ez az egész.

A szennatanyán voltunk,mert volt ilyen felvonulás.

Ott volt apám is, de ott volt a volt csaja is,és beszélgettek.Én anyummal voltam,és a barátnőjével ott hátul,ők meg elől voltak a koncert mellett.

Ilyenkor jól éreztem magamat mert mindent rám költött,és amit csak kértem tőle,mehettem dzsoemezni is stb...

Ilyenkor nagyon jól éreztem magamat!

De most jött ez az egész!!!!!

Kistesom jött,mondta kisérjem el anyámhoz.

de nem kisértem el.

És a apám volt csaja kisérte el,ezért mindennyian elmentünk.

És elkezdett pletykálni,h neki kell vigyáznia mindig.

Így ez az én hibám volt,bementünk az italoshoz,a csaja(Gyöngyi vett nekem egy colát,akkoris ha nem kellett!)

És leültünk,apámnak mondja Gyöngyi h te egy olyan hüly_ vagy...stb... és én elforultam apámtól,és elkezdtem sírni majdnem. de már a könnyem csorgott a szememen, sírtam volna jobban,de sokan voltak.

És mondta gyöngyi menjek vele táncolni de nem mentem,hanem szomorkodtam bögtem tovább!

Kimentek táncolni. sírtamsírtam:\\\'( és apámhoz ránézek,ő néz engem,és ő is sír!

este volt,alig vártam már h menjünk haza anyámmal.(rock koncert ment és tetszett)

a kádba ültem és sírtam sírtam...

Ti szerin_tetek haragszik rám apukám?

Az én hibám úgye?

:\\\'(:\\\'(

de amugy mindig szomorkás vagyok, sosem vagyok boldog,amiota anyukám és apukám elváltak!

azota egy nagy rapper lettem, de azokat a zenéket szeretem,de már nekem megtetszett az emo meg stb...

Az ereimet nem vágom föl,istenörizz, de már több mint 3 éve hogy megakarok halni! már próbáltam is késsel, de majdnem öngyilkos voltam:(

Tudom h nem normális vagyok, de teljes válaszokat kérek!

Köszi előre is!

2009. máj. 2. 11:12
 2/13 anonim válasza:
46%
OMG!! ez most komolyan menő??!! Az EMO az nem stílus, nem állapot az egy pszichológiai kezelést igénylő betegség!!! Azt ajánlom gyorsan menj orvoshoz mert ez a halálvágy nem normális!! (És te sem vagy az ha ilyeneket írsz..)
2009. máj. 2. 11:21
 3/13 anonim ***** válasza:
65%
Taigetosz-pozitiv vagy, ez a diagnozisom.
2009. máj. 2. 11:30
 4/13 anonim ***** válasza:
31%

Tudod a megoldást: nem keresztbe, hanem hosszába! :P

Félelmetes, egyesek hogy fel tudják nagyítani a nem is létező problémáikat...

2009. máj. 2. 11:53
 5/13 anonim ***** válasza:
7%
Óbz!Menj iskolába!Nagyon rád fér.
2009. máj. 2. 14:28
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Szerintem beszélj az apukáddal, nem hiszem, hogy nagyon haragudna.

De ha a válásuk óta ennyire rosszul érzed magad a bőrödben, meg ilyen gondolatok kerítenek a hatalmukba, akkor ezt beszéld meg vagy az anyukáddal, vagy az apukáddal, mert szerintem, akkor pszichológushoz kéne menned.

üdv. Csilla

2009. máj. 2. 14:33
 7/13 anonim ***** válasza:
92%
Hát kicist zavaros ez az egész, de a lényeg: nem dolgoztad fel a szüleid válást. Nem tudom hány éves vagy, de én ajánlanék egy pszichológust, hátha segít.
2009. máj. 2. 15:20
 8/13 A kérdező kommentje:
kösziiiii ti ketőtőknek!!:):)
2009. máj. 2. 16:16
 9/13 A kérdező kommentje:
amugy 13
2009. máj. 2. 16:17
 10/13 anonim ***** válasza:
7%
Inkább a helyesírásoddal törődj!
2009. máj. 2. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!