Megvagy elégedve azzal ahogy leélted mostaig az életedet?
Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 18:48
11/17 anonim válasza:
Egy-két dolgot talán másképp csinálnék, de ugye a rossz tapasztalat is tapasztalat... Úgy gondolom, az életem fő vonalával elégedett lehetek, már ha a számszerű eredményeket nézzük. De sajnos túl sok dolog rajtam kívüli dolgok miatt nem jött össze. Jelenleg éppen egy nagyobb volumenű tervet fontolgatunk a férjemmel, a külföldre költözést: nagyon szeretném, a összejönne, mert ebben az országban egyszerűen nem kapunk munkát, így anyagilag a padló közelében járunk. Annyira jó lenne, ha sikerülne... :) Akkor tényleg tökéletesen boldog lennék.
12/17 anonim válasza:
NEm igazán. Nagyon sok mindent elmulasztottam, sokat tötyörögtem egy helyben, sok mindent rosszul csináltam. De szerencsére időben észbe kaptam.Pörgősebb életvitelt alakítottam ki magamnak, van egy csodálatos párom, aki nem akar belőlem feleséget és kétgyerekes anyukát csinálni. Remélem innentől kezdve , úgy alakul minden ahogy tervezem.
13/17 anonim válasza:
16 éves vagyok, és nem. szivem szerint már nem lennék itt. de minek meghalni? hogy mások örüljenek? márcsak azért sem.
14/17 anonim válasza:
33 évesen idáig az életem katasztrófa. De csak én tehetek róla, mert túlságosan tisztességes, becsületes akartam lenni. Nem tudok megváltozni.
15/17 anonim válasza:
Nem!18 éves vagyok,és eddig minden balul sült el! minden!Szívem szerint más életet választanék,ha lehetne!Nagyon szeretnék egy normális családot/életet!
16/17 anonim válasza:
27 eves koromig, nagyon rossz volt az eletem, vagyis inkabb nehez. Nem volt senki aki megertett volna, meg egyedul neveltem a kislanyomat is. Aztan jott a Herceg es mindent megvaltoztatott! Most nagyon boldog vagyok azota!
32\L
17/17 anonim válasza:
Nem, de alakulóban van.
15-16 éves koromig kevés barát, ők se a legjobbak, visszahúzódás. Utóbbi kb egy évben igaz barátok, és elmúlt hetekben igaz szerelem is rámtalált, és végre NAGYON ÖRÜLÖK AZ ÉLETEMNEK.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!