Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvagy elégedve azzal ahogy...

Megvagy elégedve azzal ahogy leélted mostaig az életedet?

Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 18:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak 25 leszek,de úgy érzem jó irányba haladok és egyre jobban csinálok mindent,szóval remélem lesz okom az elégedettségre!
2009. máj. 1. 18:54
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Eddig úgy éreztem, hogy minden tökéletes, de az utóbbi egy évben az anyósom tönkretesz.
2009. máj. 1. 18:59
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én - mivel túl vagyok életem kétharmadán - nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy IGEN. A korábbi nehézségekre viszonylag könnyedén lehet visszaemlékezni főleg akkor, ha az utóbbi éveim a békesség és boldogság, az önmegvalósítás folyamatában telnek. Igyekeztem mindig elérhető célokat tűzni magam elé, tanulni, tapasztalni és a hobbymnak élni. Ha még egyszer kezdhetném se sok mindent csinálnék másképp.
2009. máj. 1. 19:00
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Részben.De van amit másképp csinálnék.38 vok.
2009. máj. 1. 19:07
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
Jó irányba haladok, de folyton akadályoznak, 24 vagyok, és csak egy dologgal vagyok megelégedve, hogy 10 éve a legjobb döntésem volt elkezdeni énekelni, és azóta is csinálom. De egy másik legjobb döntésemet sajnos keresztbevágták és nem tudom, lesz-e újból esélyem Vele :-( Nélküle olyan üres minden... És nem rajtunk múlt... :-(
2009. máj. 1. 19:09
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
Nem.
2009. máj. 1. 19:14
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, annak ellenére, hoyg hibáztam, de tudtam korrigálni és úgy érzem volt egy párszor nagy szerencsém is.
2009. máj. 1. 19:27
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell bárkit lepontozni egy ilyen kérdésben? :-( Én nem értem azt, aki ezzel szórakozik. A kérdésre válaszolunk, és... Mi okoz örömöt a lepontozónak ebben, hogy a másik xarul érezze magát?
2009. máj. 1. 19:32
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát mivel még nem sokat éltem ezért meg vagyok elégedve vele. Most jó gimibe megyek (bár szeretnék még egy kicsit jobban tanulni)sok jó barátom/barátnőm van:) És a szüleimmel sincs gond igaz külön élnek, de én tudom hogy nekik így jobb és mivel nekik így jó, nekem is:)Barátom nincs de majd lesz.:)
2009. máj. 1. 19:38
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
31 éves vagyok, és elégedett az életemmel. Szerető férjem és csodálatos, gyönyörű és okos kisfiam van. A körülményekhez képest egész jól élünk, mert rengeteget dolgozunk. Épp ezért tudjuk becsülni az együtt töltött időt. Vannak terveink, amiket valószínűleg idővel meg tudunk valósítani. Kevés barátom van, de őket szeretem, úgy hiszem, ők is engem. Nekem nem kell ennél több.
2009. máj. 1. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!