Mit csináljak a nagyobbik lányommal? A viselkedése kezd egyre elviselhetetlenebb lenni.
Imádom a gyerekeimet, de sajnos a nagyobb lányom (14) viselkedése kezd egyre elviselhetetlenebb lenni!Először is olyan mániája van, hogy neki mindig mindenből a legjobb kell.Pl.: tegnap megsütöttem egy Ristorante pizzát evett belőle majd 15 percre elment az asztaltól, és azt mondta hogy nem eszi meg azt a mi már állott.Amikor csak 15 percet állt kint!Nagyzolási mániája van.Egyszerűen nem bírja elviselni ha valakinek jobb cucca van mint neki.Gazdagok vagyunk, de mindig is úgy neveltük hogy ne legyen elkényeztetve és ne is legyen beképzelt csak mert gazdagabb egy embernél.A férjemet az ujja köré csavarja.Imádják egymást - ezzel persze semmi baj - csak amit akar azonnal megkapja.Nem elég neki hogy az apja naponta 1000ft-ot ad neki, de még mellé kér is rengeteg mindent.A férjem meg szegényebb családból származik, így meg hogy megengedhetjük magunkat mindent meg vesz neki amit csak akar, mert nem akarja hogy valamiből hiányt szenvedjem - neki régen ugyanis nem volt meg mindene.Persze én se akarom hogy valamiből is hiányt szenvedjem, de így már el van kényeztetve.Neki se lesz jó hosszútávon ha mindent megkap amit csak akar.Én mindig csak a javát akarom, de ahányszor már próbáltam vele beszélni, mindig én voltam a rossz.A férjemmel már számtalanszor átbeszéltük ezt a dolgot, de egyszerűen nem bírja ki hogy ne tömje folyton pénzzel és egyéb dolgokkal.Szerintetek itt kinek van igaza?Csak én reagálom túl és a férjemnek van igaza, hogy erre neveli a gyereket?
Kérlek segítsetek!
Egy kétségbe esett anyuka.
Figyelj, kerestem, de nem találom. 2 kérdést (nem sok különbséggel egymás után)is írt a kislány, de nagyon durva volt, sokan háborodtak fel rajta.
Ezek szerint töröltette a kérdést.
Meg akartad mutatni a párodnak? Talán jó lecke lett volna neki.
A Spektrumon szokott lenni egy műsor: A világ legszigorúbb szülői.
Nem tudom láttad-e már?
Atya Úr Isten! Ezt hívják elkényeztetett lotyónak. Az életben senki sem fogja szeretni, nem lesz soha egy normális kapcsolata, ha ez így folytatódik. Beszéld meg a férjeddel, hogy le kell állítani. TE VAGY AZ ANYJA! Te küszködtél a megszülésével, több jogod van befolyásolni az életét, mint az apjának.
A gyereked nem tudja értékelni az életet. Semmit sem becsül meg, mert nem dolgozott meg érte. Nagyképű, egoista, hiú teremtés lesz.
Segíts neki, ameddig teheted!
Szóval összességében hetente 7000 Forintot kap, és emellett még kér is egy csomó mindent. Jézusom, én évente ha kapok ennyit..
ez rengeteg. Először is a férjedet kéne megygőznöd valahogy. Ha valaha lesznek anyagi gondjaitok a férjed fog a legjobban padlóra kerülni hogy nem tud pénzt adni a lányodnak.
Ha valahogy meg tudnád győzi őt...mert ez brutális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!