Osztálytalálkozó. Elmenjek, vagy ne?
Most lesz a hat éves általános iskolai osztálytalálkozónk (ne kérdezzétek, hogy miért a hatodik évben szervezik...). Nem tudom, hogy elmenjek-e. Senkivel nem tartom a kapcsolatot közülül. 1-2 barátnőm volt az osztályból, de velük is megszakadt a kapcsolat nyolcadik után. Engem nem igazán szerettek, általában ki voltam közösítve, mert jó kislány voltam, szorgalmas és sokat tanultam. Ja, meg pattanásos, fogszabályzós és nagyon csöndes. Barátom sem volt nyolcadikig (mondjuk azóta se, de ez nem tartozik rájuk). Most egyetemista vagyok, igaz passzív féléves, mert egyetemet fogok váltani, és az ELTE-re akarok menni. Azóta "megszépültem". A bőröm mint a babapopsi, a fogaim is tökéletesek, sokan mondják, hogy úgy nézek ki mint egy modell. Nem tudom, hogy elmenjek-e, és mutassam meg, hogy ki lett belőlem, vagy inkább hagyjam őket, ne is foglalkozzak velük, mert régen rengeteget bántottak. Szerintetek?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!