Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megerőszakolt a keresztanyám...

Megerőszakolt a keresztanyám élettársa és senki nem hisz nekem, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Terhes vagyok, a szüleim kitettek otthonról, és a keresztanyumékhoz kerültem, Ők fogadtak be. Szombaton, mikor keresztanyám egy céges összejövetelre ment, az unokatestvéreim pedig az apjuknál voltak ( elváltak ) akkor elmentem zuhanyozni és pár percen belül bejött a keresztanyám élettársa, én hiába mondtam neki, hogy menjen ki nem ment, és csak nézett, aztán letolta a nadrágját, és be akart jönni mellém álló farokkal, ki akartam menni a zuhanyzóból de nem engedett, lefogott én meg sikítottam, de semmi nem történt azon kívül, hogy pofonvert... A magam 48 kilójával nem sokat tudtam tenni, bevitt a nappalira és a kanapéra tett, hiába kapálóztam, lefogott és csókolgatott... Undorító volt... Aztán belém hatolt, nagyon rossz volt, eközben folyton azt mondogatta, hogy iszonyat szexis vagyok és imád terhes nőkkel szexelni....

Amikor vége lett mindennek, felöltöztem és bezárkóztam a szobába, Ő közölte velem, hogy akármit is mondjak majd, senki nem fog nekem hinni, Ő tudja. Így is lett... Keresztanyám nem hitt nekem, mert azt mondta, hogy tudja hogy utálom a barátját, és ezt csak kitalálom, és milyen hálátlan vagyok, hogy befogadtak és én ilyen mocskos dolgokat mondok....

Nem tudom mit tegyek, teljesen kivagyok idegileg, hogy mindenki ellenem van és senki nem áll mellettem! :(

Segítsetek nekem...

2011. okt. 11. 00:32
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel a pasit, mert még vannak erőszakra utaló nyomok nálad.
2011. okt. 11. 14:59
 52/60 anonim válasza:
100%
írj,ha megoldódott az ügy! nagyon nagy kitartást,és erőt kívánok neked!
2011. okt. 11. 17:58
 53/60 anonim ***** válasza:
83%

„Szinte biztos, hogy kamu. Akit megerőszakoltak, az annyira szégyelli magát, hogy a legtöbb esetben sajnos segítséget sem mer kérni, SENKITŐL, nemhogy ország-világ elé kipakolja, hogyan hatoltak bele.”

Talán ezért kérdezi épp egy anonim fórumon, te nagyon okos.

2011. okt. 12. 05:46
 54/60 anonim ***** válasza:
72%

Én nagyon sok mindent nem értek itt....

A kérdező lányt kirakták otthonról, mert terhes. Nem tudjuk hány éves, tanul-e, dolgozik stb. Bár nem értem az ilyen szülőket se, hogy szerethetik így a gyereküket.

Mellesleg létezik az abortusz, ha nem kívánt gyerek, akkor még időben el lehetett volna menni elvetetni. Azt írja a lány, hogy a pasija pénzes, vagyis ki is tudta volna fizetni.

Csajszit kirakják, megy keresztszülőkhöz, ott zaklatják nincs jó dolga. Nincs más rokon akihez el lehetne menni? A pasija nem csinál semmit? Ha velem ilyen történt volna, tajtékozva mentünk volna a rendőrségre és egy orvoshoz.

Szóval itt van egy csomó ésszerűtlen dolog....

Kérdező, ha valóban komoly a dolog, menj pszichológushoz, költözz el onnan valami koliba vagy szállóra és kérd meg a barátodat, hogy segítsen. Menj dolgozni valahova, amíg tudsz, szerezz pénzt vagy valami.

2011. okt. 12. 11:43
 55/60 anonim ***** válasza:
100%

Van, akinek azért nem hihető a történet, mert túl részletes, és akit megerőszakoltak az meg van zakkanva.

Mások szerint túl össze-vissza a történet, azért nem igaz :)

Agyam eldobom!

2011. okt. 12. 12:58
 56/60 anonim ***** válasza:
61%
majd meseld el mi volt
2011. okt. 13. 02:26
 57/60 anonim ***** válasza:
100%

ehm..sok olyan eset van, ahol az emberek úgy dolgozzák fel a dolgokat, h kiírják magukból, persze leginkább azok teszik ezt akik nem tudják kivel megbeszélni, vagy irodalmi beállítottságúak, de aki nem hiszi, az menjen csak fel deviantartra, lesz egy két "élménybeszámoló" és nagyon nem úgy tűnik h kamuznak, csak nincsenek rendes barátaik a erőszakot követő zárkózottság miatt, csak ott a "művészetmegosztón" és ott "mesélik el" és beszélik ki magukból...

szal koránt sem bizt. hogy kamukérdés.

2011. dec. 6. 23:08
 58/60 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem hogy itt sokan azt irják hogy attol a férfitöl vagy terhes aki megeröszakolt...A leirásod alapján meg már akkor terhes voltál mikor megeröszakolt...

"azt suttogta szexis vagyok és imád terhes nökkel szexelni..."

Rögtön mikor ez megtörtént rendörségre kellett volna menned.

Mi történt azóta?

Szép családod van ha még a szüleid sem állnak melléd!

2013. dec. 8. 02:10
 59/60 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2021. márc. 13. 20:08
 60/60 anonim ***** válasza:
Hú... Régi kérdés
2021. márc. 13. 21:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!