Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megerőszakolt a keresztanyám...

Megerőszakolt a keresztanyám élettársa és senki nem hisz nekem, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Terhes vagyok, a szüleim kitettek otthonról, és a keresztanyumékhoz kerültem, Ők fogadtak be. Szombaton, mikor keresztanyám egy céges összejövetelre ment, az unokatestvéreim pedig az apjuknál voltak ( elváltak ) akkor elmentem zuhanyozni és pár percen belül bejött a keresztanyám élettársa, én hiába mondtam neki, hogy menjen ki nem ment, és csak nézett, aztán letolta a nadrágját, és be akart jönni mellém álló farokkal, ki akartam menni a zuhanyzóból de nem engedett, lefogott én meg sikítottam, de semmi nem történt azon kívül, hogy pofonvert... A magam 48 kilójával nem sokat tudtam tenni, bevitt a nappalira és a kanapéra tett, hiába kapálóztam, lefogott és csókolgatott... Undorító volt... Aztán belém hatolt, nagyon rossz volt, eközben folyton azt mondogatta, hogy iszonyat szexis vagyok és imád terhes nőkkel szexelni....

Amikor vége lett mindennek, felöltöztem és bezárkóztam a szobába, Ő közölte velem, hogy akármit is mondjak majd, senki nem fog nekem hinni, Ő tudja. Így is lett... Keresztanyám nem hitt nekem, mert azt mondta, hogy tudja hogy utálom a barátját, és ezt csak kitalálom, és milyen hálátlan vagyok, hogy befogadtak és én ilyen mocskos dolgokat mondok....

Nem tudom mit tegyek, teljesen kivagyok idegileg, hogy mindenki ellenem van és senki nem áll mellettem! :(

Segítsetek nekem...

2011. okt. 11. 00:32
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
34%

ezt a kamut---

pharmatex+ fogamzásgátló mellett terhes lett, erre kirakják, ahol meg befogadják ott megerőszakolják és még nem is hisz neki senki....nyuszika, te vagy nagyon hülye vagy nagyon balszerencsés vagy...

2011. okt. 11. 01:12
 22/60 anonim ***** válasza:
32%
9 hetes terhesség még nem is látszik. Vagy épphogy. De a keresztanyád pasija imád terhes nőkkel szexelni. Nem vagy egy agytröszt tényleg.
2011. okt. 11. 01:15
 23/60 anonim ***** válasza:
89%
A méhnyakban 7 napig életképes a sperma, holnap reggel menj el nőgyógyászhoz és a rendőrségre.
2011. okt. 11. 01:21
 24/60 anonim ***** válasza:
52%

Tényleg 9 hetes terhességet észre sem lehet venni.Ott még hasa sincs az embernek..Nekem 12 hetesen mondta meg az orvos,hogy terhes vagyok,és az sem látszott.(tervezett baba volt)

Tényleg össze-vissza írsz butaságokat

2011. okt. 11. 01:21
 25/60 anonim ***** válasza:
83%

Azért már ne legyetek ennyire rosszindulatúak. 9 hetes terhesség valóban nem látszik, de a pasit lehet hogy már a tudata izgatta, hogy terhes.

Valakihez nem csak azért nem lehet lakni menni, mert olyan szegény, hanem mert olyanok a lakás körülményei. Új lakást venni lehet, hogy szegény, de a mindennapi életben nem nélkülözik.

2011. okt. 11. 01:25
 26/60 anonim ***** válasza:
94%
Hány napja volt? Gondolom, nem mostad ki azota az akkor viselt ruhaidat, esetleg kulserelmi nyomok is vannak mindkettőtökön, körmöd alatt a bőre, stb, es akkor bizonyithato. De ha nem, akkor is menj a rendorsegre! És anyaotthonba azonnal. Miert nem mentel el onnan?
2011. okt. 11. 01:44
 27/60 anonim ***** válasza:
100%

Itt találsz segítséget és hinni is fognak neked:

www.megeroszakoltak.blog.hu

2011. okt. 11. 02:17
 28/60 anonim ***** válasza:
100%

először is orvos, mert az erőszak következménye a vetélés szokott lenni, de ha túl nagy a baba, más bajok lehetnek..

másodszor, menj el onnan, kérj rendőri segítséget, ők majd elhelyeznek anyaotthonban, és esetleg felszerelnek diktafonnal, de azt egyedül semmiképp ne csináld, mert ha lebuksz akár meg is ölhet érte...

harmadszor ne bízz keresztanyádban, ő befojásolva van, akkor se hinné el, ha saját szemével látná, mert nem akarja elhinni.

2011. okt. 11. 03:10
 29/60 anonim ***** válasza:
42%
Ne haragudj,de hogy tudsz ott élni,ahol megerőszakoltak?Engem "csak" akartak,de féltem is arra menni.De hogy ott élsz....
2011. okt. 11. 06:19
 30/60 anonim ***** válasza:
61%

szegény :( remélem, el tudsz menekülni onnan minél hamarabb és soha többé nem látod ezeket az undorító embereket (keresztanyád is egy görény, nemcsak a palija).

basszus az összes olyan hozzászóló, aki ekézi, megérdemelné, hogy velük is megtörténjen...

2011. okt. 11. 06:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!