Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megerőszakolt a keresztanyám...

Megerőszakolt a keresztanyám élettársa és senki nem hisz nekem, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Terhes vagyok, a szüleim kitettek otthonról, és a keresztanyumékhoz kerültem, Ők fogadtak be. Szombaton, mikor keresztanyám egy céges összejövetelre ment, az unokatestvéreim pedig az apjuknál voltak ( elváltak ) akkor elmentem zuhanyozni és pár percen belül bejött a keresztanyám élettársa, én hiába mondtam neki, hogy menjen ki nem ment, és csak nézett, aztán letolta a nadrágját, és be akart jönni mellém álló farokkal, ki akartam menni a zuhanyzóból de nem engedett, lefogott én meg sikítottam, de semmi nem történt azon kívül, hogy pofonvert... A magam 48 kilójával nem sokat tudtam tenni, bevitt a nappalira és a kanapéra tett, hiába kapálóztam, lefogott és csókolgatott... Undorító volt... Aztán belém hatolt, nagyon rossz volt, eközben folyton azt mondogatta, hogy iszonyat szexis vagyok és imád terhes nőkkel szexelni....

Amikor vége lett mindennek, felöltöztem és bezárkóztam a szobába, Ő közölte velem, hogy akármit is mondjak majd, senki nem fog nekem hinni, Ő tudja. Így is lett... Keresztanyám nem hitt nekem, mert azt mondta, hogy tudja hogy utálom a barátját, és ezt csak kitalálom, és milyen hálátlan vagyok, hogy befogadtak és én ilyen mocskos dolgokat mondok....

Nem tudom mit tegyek, teljesen kivagyok idegileg, hogy mindenki ellenem van és senki nem áll mellettem! :(

Segítsetek nekem...

2011. okt. 11. 00:32
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
22%
Hogy lehet úgy fürödni,hogy nem zárod be a fürdőszoba ajtót?
2011. okt. 11. 06:32
 32/60 anonim ***** válasza:
22%

hát én is azt mondom,történjen meg velem is,mit meg nem adnék azér hogy megtámadjon és leteperjen,majd megerőszakoljon egy nagymellű milf,aaa már a gondolattól is merevedésem van

24/f

2011. okt. 11. 06:34
 33/60 anonim ***** válasza:
100%

Szegény kislány! Menj a rendőrségre azonnal!

Én éltem anyaotthonban, azt nem javaslom. Ott sajnos a közösség nagyon romboló. Inkább krízisotthont keress! A rendőrök, a családgondozók ebben segíteni fognak.

2011. okt. 11. 07:04
 34/60 anonim válasza:
93%
Rendőrség : az napi ruhád. az egy nagyon jó bizonyíték... és még én a helyedben ezek borzadalmi menete után én nekem nem lenne erőm megszülni 9 hónappal később. Sok szerencsét,és kívánom, hogy jól végződjön az ügy...
2011. okt. 11. 07:05
 35/60 anonim ***** válasza:
93%
és a barátod még mindig azt mndja ezek után, hogy ő túl szegény ahoz, hogy segítsen neked????
2011. okt. 11. 07:23
 36/60 anonim ***** válasza:
34%

Hát ez érdekes.....

Mások egy kis színes folyás miatt is rohannak orvoshoz, te meg egy megerőszakolás után ide írogatsz. Én tuti rongyoltam volna dokihoz, hogyha másért nem is, de tudjam, a kicsivel minden ok és nem esett baja. Nem félsz, hogy elvetélsz? Vagy pont arra utazol?

2011. okt. 11. 07:30
 37/60 anonim ***** válasza:
95%

Off: "Hogy lehet úgy fürödni,hogy nem zárod be a fürdőszoba ajtót?"

Simán lehet. Nálunk nem csak hogy nem lehet bezárni, de még becsukni sem lehet, mert ott a mosógép.

Amúgy meg hova vigye az aznapi ruháit? Zuhanyzott, feltételezem meztelenül. Vagy ti menetöltözetben fürödtök?

On: Kérdező valóban mihamarabb menj orvoshoz. És mielőbb el onnan. Valaki ugyan azt irta, hogy nem ajánlja az anyaotthont, és való igaz, hogy nem a legjobb hely tudom, én is laktam olyanban. De annál a helynél, mindenképpen jobb, mert nem erőszakolnak meg.

2011. okt. 11. 08:59
 38/60 anonim ***** válasza:
91%

01:15 és 01:21!

Mielőtt ilyen vehemenciával hülyéztek másokat, kicsit gondolkodjatok! Nem volt írva hogy a terhesség felfedezése, a költözés, illetve a szombati erőszak között mennyi idő telt el! Akár 8 hónapos terhes is lehet, vagy akármennyi. Szövegértés, általános iskola! Nem csoda hogy ki vannak bukva hogy mennyire nem tud olvasni és értelmezni a magyar gyerek, ha a szülők is a béka popója alatt vannak a dolgot illetően... Gratulálok! Nagy pofa, kicsi ész.

2011. okt. 11. 09:09
 39/60 anonim ***** válasza:
100%

Rendőrségre kell menned.

Aztán pedig keress egy anyaotthont.

Nem a legjobb megoldás, és nagyon nehéz lesz, de segíteni fognak.

Ne félj az anyaotthontól, vannak ott persze bunkó lakótársak, és bunkó gondozók, de rendesek is, úgyhogy ne félj, és hívj fel egyet.

Én anyaotthonban dolgoztam, és azt hiszem, én a "rendes" munkatársak közé tartoztam.

Ahol tudtam segítettem az olyan nőknek, mint te, és sok kollégám is.

Elhiszem, amit írsz, sokkal durvább történeteket is hallottam.

Épp azért hagytam ott, mert egyszerűen nem bírtam lelkileg a sok nyomorúságot, és már én is kikészültem.

Úgyhogy én azt mondom: ha rendőrségre nem is mész, de keress egy anyaotthont.

Ott nyugodtan várhatod a kicsit, és segítenek utána a lakhatásban is.

2011. okt. 11. 09:57
 40/60 anonim ***** válasza:
96%
A szüleidnek nem mesélted a dolgokat? Kiváncsi lennék ők hogy reagálnak. Fordulj az rtl klubhoz, ha igaz a történeted!
2011. okt. 11. 09:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!