Megerőszakolt a keresztanyám élettársa és senki nem hisz nekem, mit tehetek?
Terhes vagyok, a szüleim kitettek otthonról, és a keresztanyumékhoz kerültem, Ők fogadtak be. Szombaton, mikor keresztanyám egy céges összejövetelre ment, az unokatestvéreim pedig az apjuknál voltak ( elváltak ) akkor elmentem zuhanyozni és pár percen belül bejött a keresztanyám élettársa, én hiába mondtam neki, hogy menjen ki nem ment, és csak nézett, aztán letolta a nadrágját, és be akart jönni mellém álló farokkal, ki akartam menni a zuhanyzóból de nem engedett, lefogott én meg sikítottam, de semmi nem történt azon kívül, hogy pofonvert... A magam 48 kilójával nem sokat tudtam tenni, bevitt a nappalira és a kanapéra tett, hiába kapálóztam, lefogott és csókolgatott... Undorító volt... Aztán belém hatolt, nagyon rossz volt, eközben folyton azt mondogatta, hogy iszonyat szexis vagyok és imád terhes nőkkel szexelni....
Amikor vége lett mindennek, felöltöztem és bezárkóztam a szobába, Ő közölte velem, hogy akármit is mondjak majd, senki nem fog nekem hinni, Ő tudja. Így is lett... Keresztanyám nem hitt nekem, mert azt mondta, hogy tudja hogy utálom a barátját, és ezt csak kitalálom, és milyen hálátlan vagyok, hogy befogadtak és én ilyen mocskos dolgokat mondok....
Nem tudom mit tegyek, teljesen kivagyok idegileg, hogy mindenki ellenem van és senki nem áll mellettem! :(
Segítsetek nekem...
Figyelj, ha nem hiszed nem kell ide írni, nagyon is örülnék, ha ez csak kamu lenne és ezzel tölteném a szabadidőmet, hogy ilyeneket kitaláljak!!!!
Nem kívánom, hogy legyél az én helyzetemben, még csak hasonlóban se!!
Hidd el, eléggé büntet engem az Isten pedig nem tettem semmit...
osztom az utolsó hozzászóló véleményét.Igazán élénk fantáziád van,de én sose kamuznék ilyet,mert vannak akiket tényleg megerőszakoltak,és azoknak a régen keletkezett sebeit felszakítod.
kit terhesen erőszakolnak meg,az nem ide ír,hanem az erőszak után azonnal rohan a rendőrségre..
Na nézzük csak:
Terhes lettél. Szüleid kivágtak mint macskát (vajon miért?) Pasid nem tud befogadni, mert szegény. És melletted sem áll. Hány hetes terhes voltál, mikor észrevetted? Ha nem áll melletted senki, akkor ilyenkor abortuszra megy az ember, nem a keresztanyja nyakára. Ja, és akkor még úgy irod le a megerőszakolást, mint valami perverz szex-fantáziát..ja.. hát nem vagy semmi!
9 hetes voltam és nem számítottam rá, hogy a szüleim kiraknak!!! pasim nem szegény, de 6an élnek egy házban és nem hiányzok 7. nek , ebben a témában pedig egy r0hadt papírpöc5!!
Mostmár komolyan, kívánom nektek éljétek át ezt!!!
Segítségért jöttem ha már senki nem figyel rám de itt is elutasítást kapok!!!!!
Ha már kitalálsz iyen hülyeségeket akkor figyelj az előző részletekre
" barátom sem segíthet rajtam, mert nem állnak úgy anyagilag egyáltalán, hogy mehessek hozzájuk."
"A pasim nem szegény"
Te nagyon nem okos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!