Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megerőszakolt a keresztanyám...

Megerőszakolt a keresztanyám élettársa és senki nem hisz nekem, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Terhes vagyok, a szüleim kitettek otthonról, és a keresztanyumékhoz kerültem, Ők fogadtak be. Szombaton, mikor keresztanyám egy céges összejövetelre ment, az unokatestvéreim pedig az apjuknál voltak ( elváltak ) akkor elmentem zuhanyozni és pár percen belül bejött a keresztanyám élettársa, én hiába mondtam neki, hogy menjen ki nem ment, és csak nézett, aztán letolta a nadrágját, és be akart jönni mellém álló farokkal, ki akartam menni a zuhanyzóból de nem engedett, lefogott én meg sikítottam, de semmi nem történt azon kívül, hogy pofonvert... A magam 48 kilójával nem sokat tudtam tenni, bevitt a nappalira és a kanapéra tett, hiába kapálóztam, lefogott és csókolgatott... Undorító volt... Aztán belém hatolt, nagyon rossz volt, eközben folyton azt mondogatta, hogy iszonyat szexis vagyok és imád terhes nőkkel szexelni....

Amikor vége lett mindennek, felöltöztem és bezárkóztam a szobába, Ő közölte velem, hogy akármit is mondjak majd, senki nem fog nekem hinni, Ő tudja. Így is lett... Keresztanyám nem hitt nekem, mert azt mondta, hogy tudja hogy utálom a barátját, és ezt csak kitalálom, és milyen hálátlan vagyok, hogy befogadtak és én ilyen mocskos dolgokat mondok....

Nem tudom mit tegyek, teljesen kivagyok idegileg, hogy mindenki ellenem van és senki nem áll mellettem! :(

Segítsetek nekem...

2011. okt. 11. 00:32
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
88%
Mennyi idős terhes vagy?
2011. okt. 11. 09:59
 42/60 anonim ***** válasza:
100%
sajnálom ami veled történt,de ha szombat este történt az erőszak,akkor még annak nyoma van,elmész nődokihoz,és bebizonyítod feljelented.
2011. okt. 11. 10:27
 43/60 anonim ***** válasza:
23%

00.56: Tökletesen igaz! Szinte biztos, hogy kamu.

Akit megerőszakoltak, az annyira szégyelli magát, hogy a legtöbb esetben sajnos segítséget sem mer kérni, SENKITŐL, nemhogy ország-világ elé kipakolja, hogyan hatoltak bele.

Ha segítséget merne kérni, akkor volna benne annyi, hogy tudja, hova kell fordulni ahhoz, hogy a bűnöst megbüntessék.

1. A nemi erőszak után azonnal és fénysebességgel kérni egy taxit és elhúzni egy nőgyógyászhoz, ha kell, akár az ügyeletre. Látletet vetetni, beleértve az ondónyomokat is (amelyek kiválóan alkalmazhatóak a DNS-teszt után a bíróságon bizonytékként), majd pedig

2. azonnal elhúzni - lehetőleg még aznap - a rendőrségre és irgalmatlanul feljelentést tenni. A nemi erőszak csakis ún. magánindítványra büntetendő, azaz ha nem tesz a sértett feljelentést, akkor hivalatból nem fogják ezt megtenni.

Aztán hazamenni és jól kibőgni magát, másnap reggel pedig elhúzni egy pszichiáterhez, és azonnal megkezdeni a traumafeldolgozást, amilyen gyorsan csak lehet, ott, melegibe'.

Nem pedig azon faxolni, hogy felfirkálja ország-világ elé, hogy terhesen hogyan hatoltak bele és hogy miért nem hisz neki senki.

Azért, mert igen valószínű, hogy hazudik.

2011. okt. 11. 10:54
 44/60 anonim ***** válasza:
19%
Teljesen egyértelmű, hogy kamu. Aki ilyen krízist él át, egész biztos, hogy nem fogja ecsetelni, hogyan hatoltak belé álló farokkal és milyen perverzségeket mondott az erőszakot elkövető. Ijesztő, milyen beteg lelkivilága van annak, aki képes ebből poént csinálni, komolyan felfordult a gyomrom!!!
2011. okt. 11. 10:57
 45/60 anonim ***** válasza:
52%

Utolsó: igen, ez így van. Különösen annak gyomorforgató, aki tudja, hogy milyen a nemi erőszak és milyen iszonyú a hatása pszichésen, valamint, hogy milyen kegyetlenül nehéz belőle kimászni.

Meg egy profi szakembernek is az, aki tudja, hogy mikor hazudnak neki és mikor nem.

2011. okt. 11. 11:15
 46/60 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom, hogy kamu-e, de nem ismeritek a kérdezőt, és nincs a nemi erőszakra "univerzális reakció". Tehát mindenki máshogy reagál. És abból, ahogy reagál, nem lehet következtetni, hogy hazudik-e.

Persze, én is ezt mondom most, hogy orvos, rendőrség, de lehet, hogy ha velem történne, olyan sokkban lennék, vagy úgy szégyelném, hogy nem tennék semmit.

2011. okt. 11. 11:17
 47/60 anonim ***** válasza:
54%
De, épphogy van "univerzális" reakció: sokk, kétségbeesés, zaklatottság, szégyenérzet, bűntudat. És egész biztos nem olyan formában fogja közölni mint egy megerőszakolós szextörténetet a ponyvairodalmakban. Ismerek olyanokat, akik nemi erőszak áldozatává lettek és soha egyik sem részletezte, hogyan kefélték meg álló farokkal. Mellesleg erősen sántít az is a sztoriban, hogyha tudom, hogy rajtam kívül olyan faszival tartózkodom egy lakásban, akivel nem állok intim viszonyban, a minimum, hogy kulcsra zárom a fürdőt. Laktam fiúkkal albérletben az egyetem alatt, alap volt, hogy kulcsra zártam az ajtót, de még vattát is tömtem a kulcslyukba, biztos ami biztos. Szóval hagyjuk már ezt. Beteg barom, aki ezt kitalálta és nem szeretném is tudni, mi játszódik le az aberrált agyában, maradjunk ennyiben.
2011. okt. 11. 11:40
 48/60 anonim ***** válasza:
68%

Kedves utolsó válaszolók, akik bölcsen mondogatják, hogy rendőrségre kellett volna menni, feljelenteni az erőszakolót, meg biztosan nem igaz, mert a 9 hetes terhesség nem látszik. Ti vagytok a hülyék, nem a kérdezők.

Ha valakivel rossz dolog történik, az össze törik, mint szerintem a kérdező, s ilyenkor akár gondolkodni sem tud, hanem magába fordul. Tény, a 9 hetes terhesség nem látszódik, de vannak olyan perverz pasik, akik már a terhesség gondolatától behülyülnek.Kedves kérdező: feltételezem a keresztanyád élettársa tudta, hogy terhes vagy, tudta, hogy tőle már nem lehetsz terhes,de attól még szedd össze valahogy magad, menj orvoshoz. A családsegítő, ha van a közeledbe, akkor még segíthet is, a párodnak mond el, hogy mi történt, biztos ő is lelkiekbe segítene. S a kamu kiáltóknak üzenem, hogy ne minden kérdésbe keressétek azt, hogy kamu, mert veletek nem történne meg, de mással simán megtörténhet, s ha a kérdezővel nem is történt volna meg, de más, akivel megtörtént, az lehet, hogy pont olvasgatja a fórumot, s csak azt látja, hogy ismeretlen emberek kamunak kiáltanak olyan kérdéseket, ami igaz is lehetne. Ez anonim oldal, itt a kérdezőnek az azonossága nem derül ki, miért nem kérdezhette meg, hogy ilyen esetbe mit lehetne tenni?Ennyi együttérzés sincs bennetek? Senki sem hisz neki, de még ti sem.

2011. okt. 11. 12:26
 49/60 anonim ***** válasza:
81%
Ennyi önjelölt pszichológust, akik megmondják, hogyan is kell reagálni mindenkinek egy ilyen helyzetben!
2011. okt. 11. 13:28
 50/60 anonim ***** válasza:
86%
Ha tényleg így történt akkor elég nagy baj hogy a pasid nem véd meg.
2011. okt. 11. 13:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!