A szüleim eröltetik, hogy tanuljak tovább én viszont utálok tanulni és Nyugatra akarok költözni ahol képzetlenebb munkával is jól megélhetek, mit csináljak?
A szüleim azt akarják, hogy szerezzek diplomát és legyen belőlem politikus, diplomata vagy ilyenek én viszont utálok tanulni és nem is vágynék ilyen sok szellemi megterheléssel, felelősségel járó munkára a jövőmben és őszintén megmondva nem érzek rá sok motivációt, amikor Nyugaton raktári pakolóként vagy pizzafutárként jobban kereshetek, mint egy magyar minimálbéres és max majd később ott továbbképzem magam, ha megjönne a jövőben a tanulási kedvem.
Van elég félretett pénzem, hogy tudjak odakint pár hónapra lakást bérelni, amíg nincs meg a munka.
A szüleim azonban nagyon hisznek bennem, hogy majd okos diplomás leszek és sokra viszem vele, meg milyen fontos gazdag ember leszek de én nem vágyom ilyen életre, és nem merem nekik megmondani mert lehet kirohannának a világból.
Mit tegyek?
"én pont azt látom, hogy a takarítótól elkezdve, mindenkinek van lehetősége előrelépésre "
Hol látod?
Hány évesek körében?
13:03
A "halasztanék" szót azért tettem idézőjelbe, mert képletesen értettem. Nem a már sikeres felvételi után történő halasztásra gondoltam, hanem arra, hogy adjon magának a kérdező 1 év próbaidőt kint, aztán, ha megjön a kedve, utána felvételizzen.
Azt hittem, ezzel a macskakörömmel egyértelművé teszem, hogy mire gondolok... :-)
"Hol látod?
Hány évesek körében?"
Ausztriában, Németországban, Hollandiában, Angliában, Írországban és a skótoknál.
20-35-ig.
Kedves 12:56-os!
Ahhoz neked már semmi közöd:-)
"Sose felejtsd: diploma nélkül is jól lehet élni, de egy bizonyos jövedelmi szint már nem érhető el diploma nélkül."
Aha, ez talán akkor igaz, ha te egész életedben alkalmazott akarsz lenni, más meg sem fordul a fejedben.
Köszi az eddigi válaszokat! :)
Aki azt írta, hogy menjek ki egy évre külföldre aztán legfeljebb hazajövök, az a baj, hogy apám még régebben azt mondta, hogy hogyha elköltözök itthonról akkor többé ő nem fog támogatni engem semmiben, tehát gondolom ebbe az is beletartozik, hogy nem jöhetek haza többé. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!