Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy volt drogossal elképzelhet...

Egy volt drogossal elképzelhető egy normális családos élet?

Figyelt kérdés
Tiniként sokat drogozott (disco-drogok és fű)mostmár csak alkalmanként teker egy cigit..azt mondja ezzel is felhagy, ha végre igent mondok a lánykérésre. Nem durva a helyzet, de azért érdekelne a véleményetek.
2009. ápr. 29. 20:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%

21.33 vagyok

jópár példát ismerek arra, hogy kutyából lesz szalonna, csak a megfelelő törődés kell hozzá. persze nem minden drogosból, de van akiből igen. nem kéne kollektíve lenézni a függőket, főleg nem azt, aki megállt a lágy drogoknál. lehet azt mondani, hogy én nem kezdenék egy drogossal, de ne azt, hogy egyik sem képes leállni.

2009. ápr. 30. 19:25
 12/13 anonim ***** válasza:

A füves cigi az semmi, játékszer.

Nekem volt egy barátom ő heroint is használt még ezek mellé és alkoholt is ivott rendesen. De abszolút rendes és nagyon szeretem még most is, és képes volt felhagyni vele.

Van egy másik ismerősöm, fiatalon ő is drogozott és alkoholista volt és most van egy felesége és egy kisgyereke és rendes ( nem is akármilyen) munkája és ő a legjobb apa a világon.

Mindketten fantasztikus emberek.

Szerintem lehetséges hogy valaki megváltozzon, persze.

Mondd meg, hogy először álljon le a cigivel és mindennel és csak aztán mondj igent. De figyelj nehogy átverjen vagy csak annyi időre hagyja abba amíg igent mondasz.

De a füves cigi nem annyira durva dolog, csak vigyázz másba ne kezdjen bele.

2009. máj. 1. 02:59
 13/13 anonim válasza:
Sztem nem volt drogosról van szó, de a disco drogokat mond h hanyagolj azt meg hagyd rá ha szív néhyány cigit. Amúgy a kérdésre válaszolva sztem nyugodtan élj vele együtt és ha heti 1 re teszed a cigik arányát senkinek semmi baja nem lesz.
2009. máj. 27. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!