Egy volt drogossal elképzelhető egy normális családos élet?
21.33 vagyok
jópár példát ismerek arra, hogy kutyából lesz szalonna, csak a megfelelő törődés kell hozzá. persze nem minden drogosból, de van akiből igen. nem kéne kollektíve lenézni a függőket, főleg nem azt, aki megállt a lágy drogoknál. lehet azt mondani, hogy én nem kezdenék egy drogossal, de ne azt, hogy egyik sem képes leállni.
A füves cigi az semmi, játékszer.
Nekem volt egy barátom ő heroint is használt még ezek mellé és alkoholt is ivott rendesen. De abszolút rendes és nagyon szeretem még most is, és képes volt felhagyni vele.
Van egy másik ismerősöm, fiatalon ő is drogozott és alkoholista volt és most van egy felesége és egy kisgyereke és rendes ( nem is akármilyen) munkája és ő a legjobb apa a világon.
Mindketten fantasztikus emberek.
Szerintem lehetséges hogy valaki megváltozzon, persze.
Mondd meg, hogy először álljon le a cigivel és mindennel és csak aztán mondj igent. De figyelj nehogy átverjen vagy csak annyi időre hagyja abba amíg igent mondasz.
De a füves cigi nem annyira durva dolog, csak vigyázz másba ne kezdjen bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!