Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Változik de én már nem szerete...

Változik de én már nem szeretem mit tennétek?

Figyelt kérdés

Párom nagyon csúnyán bánt velem mióta ismerem.Lek...zott,meglökött,állandóan csúnyán beszélt.

Mióta érzi el akarok költözni tőle más lett!!Igyekszik sokat beszélgetni,ölelgetni,mondja és kimutatja,hogy szeret.De nem görcsösen csinálja,csak mint az elején.De!!!

De bennem sok tüske maradt már (1,5 év alatt)és kiszerettem belőle.Állandóan beleveszek,és hibás vagyok ebben.

Mondtam neki megváltoztak az érzéseim,de nem akarja elmenjek.

Ez csak ideiglenes változás nála,amíg nem érzi majd megint magát biztonságban?Változhat egy ideges,agresszív férfi?Akinek bármilyen tapasztalata van kérem írja meg.

Én nagyon szerettem ezt a férfit,nem tudom meg lehetne e a helyzetet változtatni.

Nagyon értelmes,de sajna semmi önbizalma ezért féltékeny állandóan.Szóval eléggé jelen volt a lelki terror(lekicsinyített,stb).

2011. okt. 9. 09:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Figyelj, mi akarsz lenni szerető társ vagy pszichológus? én nem kezdek olyan pasival ahol gyógykezelést kell alkalmazni mert egyébként elviselhetetlen az illető. Teljesen feleslegesen kínlódsz vele. Legalábbis szerintem. Mindenkiben van hiba, de olyat kell választani akivel kevesebb a probléma. legalábbis szerintem. Én erős személyiség vagyok, és ezért nem is hagyom hogy ilyen szituációba belerángasson valaki. mert ehhez is két ember kell, egy aki uralkodik, egy meg aki hagyja ezt. Ha nem vagy partner ebben, akkor nem tudja csinálni. Te ráléptél arra a helyes útra, hogy felismerted nem normális amit művel, és más felé kormányoztad a dolgot. De közben azt is felismerted, hogy neked ez nem szerez örömet. Gondolom eléggé ki is ábrándultál belőle. Akkor meg mi a kérdés? minek vagy vele? Nyugi, amint valami baj miatt nem leszel lelkileg olyan erős, ismét felül fog kerekedni a pasas, és ott fogsz tartani ahogy ezelőtt. Kell neked ez a folyamatos meccsezés? mert nekem nem kéne.

Mégis ki a fenét érdekel, hogy nincs önbizalma és ezért bunkó? senkit. A tény hogy bunkó. Nem érdekelnek a mentségek, mert szegényke nem bízik magában vagy akármi. Ne röhögtessen :)

33/N

2011. okt. 9. 10:41
 12/18 A kérdező kommentje:

Ő 24 én 30

Ma is reggel átment szüleihez,azóta haza sem jött(egy faluban lakunk)

Igen tudom így akar leépíteni,ezt én is érzem semmi önbizalma,de én meg nagyon érzékeny vagyok.Magamra veszem kiborulok,és ezáltal így eltol magától.

Mikor kérdem hova miért megy át,akkor annyit mond:dolga van.

Bezzeg ha én mennék valahova,számoljak be .

Aztán reggel elszólta magát,kivettem a szavaiból nem szeret itt lenni velünk(van 2 gyermekem előző házasságomból)

Mikor rákérdeztem miért nem,akkor annyit mondott mert ideges vagyok meghát veszekszünk.

De ez nekem fáj inkább ott van :(

2011. okt. 9. 10:55
 13/18 A kérdező kommentje:
Hát nagyon csúnyán beszél:nyomorék,egyszer le is ku..zott. stb
2011. okt. 9. 10:56
 14/18 A kérdező kommentje:

Kedves 33/N

Nagyon köszönöm,tudom teljesen igazad van.

Talán bennem is a félelem van el tudom e tartani a gyerekeimet,kevesebb az önbizalmam,mert szépen levette.

Szeretnék olyan lenni mint Te!!!

Régen míg nem ismertem olyan voltam mint Te,hihetetlen hova jutottam.

Köszönöm,erőt adott!!!

2011. okt. 9. 10:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem megbàntani akarlak, de azt hiszem a baràtod nagyon is érzi, hoy mi zajlik benned.Tudja, hogy van 2 gyermeked és ràjuk gondolsz, hogyan tovàbb. A màsik pedig nem élnék egy 24 éves férfival. Jobb, ha most lépsz, ne félj rosszabb nem lehet.
2011. okt. 9. 12:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Hagyd, ez csak nyűglődés. Ne ezt lássák a gyerekek, hogy az anyjuk egy gyenge jellem, akit megaláz egy "idegen".
2011. okt. 9. 12:36
 17/18 anonim ***** válasza:
könyörgöm hagyd ott ennyire nem függhetsz valakitől
2011. okt. 9. 13:44
 18/18 anonim ***** válasza:

Kutyából nem lesz szalonna...

Így a leírásod alapján tuti nem várnék a költözéssel!

2011. okt. 9. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!