Változik de én már nem szeretem mit tennétek?
Párom nagyon csúnyán bánt velem mióta ismerem.Lek...zott,meglökött,állandóan csúnyán beszélt.
Mióta érzi el akarok költözni tőle más lett!!Igyekszik sokat beszélgetni,ölelgetni,mondja és kimutatja,hogy szeret.De nem görcsösen csinálja,csak mint az elején.De!!!
De bennem sok tüske maradt már (1,5 év alatt)és kiszerettem belőle.Állandóan beleveszek,és hibás vagyok ebben.
Mondtam neki megváltoztak az érzéseim,de nem akarja elmenjek.
Ez csak ideiglenes változás nála,amíg nem érzi majd megint magát biztonságban?Változhat egy ideges,agresszív férfi?Akinek bármilyen tapasztalata van kérem írja meg.
Én nagyon szerettem ezt a férfit,nem tudom meg lehetne e a helyzetet változtatni.
Nagyon értelmes,de sajna semmi önbizalma ezért féltékeny állandóan.Szóval eléggé jelen volt a lelki terror(lekicsinyített,stb).
Itt a tapasztalat, én vagyok a példa.
Ugyanígy bántam a férjemmel, utána mindig megígértem, hogy megváltozok, így is éreztem.
Sikerült 1-2 hétig...
Legutolsó esetnél már el akart válni :(
Akkor beláttam, egyedül nem megy a változás.
Elmentem kineziológushoz, úgy érzem, ez volt a helyes út.
Szerintem lehet változni olyan nincs hogy nem,persze a többség az olyan hogy 1 hónap után minden olyan mint régen,de én ismerek kivételeket nem is egyet akiknek 360 fokot változott a személyisége egy év alatt,kérdés hogy te kivárod e azt,és ha nagyon fontos neked ez az ember akkor segítesz neki abban hogy megtudjon változni,ugyan is ez nem egyik napról a másikra megy....Ehhez hónapok kellenek és egy olyan pár aki ebben támogatja a másikat valamilyen szinten és segít neki a változásban,de ahhoz igazán szeretned kell és igazán fontos kell hogy legyen neked....
Nincs lehetetlen csak tehetetlen,ha segítesz neki a változásban és nem hagyod hogy vissza "essen" akkor meg lehet csinálni,de ahhoz te is kellesz és akár szavakkal jelezni neki és tudtára adni vagy megdicsérni hogy elindult a változás útján...
Nem ígérget,csak látom visszább vett.Ami bánt,hogy el akarja velem hitetni,mindenért én vagyok a hibás.Ha mondom neki a sérelmeket,akkor szerinte eltúlzom.
De természetes ha valakire azt mondjuk nyomorék?Mert szerintem nem.Ő nem fog sehova sem menni segítségért.
Jó tudom én is mostanában már nem hagyom magam:nagyobb lett a szám,visszaszólok.Erre azt mondja kötekedek.
Hát sajnálom hogy ilyen tapasztalatok vannak csak.Sok boldogságot mindenkinek!
KEDVES UTOLSÓ!
Igen érzem nekem is kellene tennem.De ez az!!Már megjelent a félelem,a kiábrándultság,és lehet már én sem akarom.Igazából nem is az hogy akarom e,hanem félek!!Félek megint megégetem magam és csalódok.Sokat szenvedtem már,totál belebetegedtem.
Amúgy mennyi idősek vagytok?És milyen dolgokkal bántott meg amúgy?
Sokszor azért bántja a másikat a legtöbb ember mert nincs önbizalma és ezzel próbálja a másikat leépíteni és palástolni a gyengeségeit...hol ott pedig nagyon is szereti a másikat!Erről lehet hogy nem is tehet és sokszor nem szándékos a dolog,csak nincs önbizalma vagy teli van félelemmel hogy elveszíthet és így inkább lealacsonyítja a másikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!