Mit tennétek ha ez történne az édesanyáddal?
A rezervátum lenne a legjobb, valahol ahol senkibe se botlanak, még kóbor bantuba se... Szahara közepe mondjuk...
És sajnos hiába vannak normálisak köztük, a nagyon nagytöbbség nem ilyen:S
De a mai világban nem csak a romák ilyenek, ugyan úgy találni magyart, angolt, amcsit...
És ahogy sem a börtön, sem a halálbüntetés(erőszak erőszakot szül), sem a rezervátum, sem sem sem... pasz, kiírtjuk magunkat kb ott tartunk mint az amőbák.
gusztustalan ocsmány férgek :( teljesen kiborultam a hír hallatán, főleg hogy nagyon szeretem az idős néniket és bácsikat
ha az én nagymamámmal csinálnák ezt legszívesebben órákon át tartó kínzások közepette nyírnám ki őket
nyomorult gusztustalan nem emberhez méltő dögök ezek
nincs igazság :(
Szegény néni, ő csak almát akart adni nekik, erre összeverik. A két kölyköt meg nem lehet büntetni, mert csak 13 évesek. Ez felháborító.
A két cigógyereket szétverném még jobban, mint ők a nénit. Persze akkor rasszista, gyerekverő lennék és mennék a börtönbe, de komolyan mondom megérné. Aki egy védtelen idős nénire rátámadt az egy mocsok. És még azon csodálkoznak, hogy a normális emberek 90%-a gyűlöli a cigányokat. Én is utálom őket, tisztelet a kivételnek. Amelyik normális azzal nincs bajom, de sajnos csak kb. 5%-uk nem ilyen.
Na mi van?
A sok liberális cigányimádó kimoderáltatta a válaszokat?
Gratulálok! Az ilyen marhák miatt is tartunk itt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!