Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha ez történne...

Mit tennétek ha ez történne az édesanyáddal?

2011. okt. 8. 12:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
És büntetlenül elsétálnak! Ez a szörnyű!!
2011. okt. 8. 12:41
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A rezervátum lenne a legjobb, valahol ahol senkibe se botlanak, még kóbor bantuba se... Szahara közepe mondjuk...

És sajnos hiába vannak normálisak köztük, a nagyon nagytöbbség nem ilyen:S

De a mai világban nem csak a romák ilyenek, ugyan úgy találni magyart, angolt, amcsit...

És ahogy sem a börtön, sem a halálbüntetés(erőszak erőszakot szül), sem a rezervátum, sem sem sem... pasz, kiírtjuk magunkat kb ott tartunk mint az amőbák.

2011. okt. 8. 12:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki ezt tenné valamelyik rokonommal azonnal kicsinálnám...szegény nénike :( szeged környékén egy tizenéves fiú valami tanyalakó közösségben egyik barátjának az édesanyját ölte meg majd ásta el, közben még segítkezett a keresésben is...nah azt is kicsinálnám...borzalmas hogy mik vannak az emberek már sehol nem érezhetik biztonságban magukat esküszöm jobban tartok egy idegen embertől mint egy vadállattól
2011. okt. 8. 12:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

gusztustalan ocsmány férgek :( teljesen kiborultam a hír hallatán, főleg hogy nagyon szeretem az idős néniket és bácsikat

ha az én nagymamámmal csinálnák ezt legszívesebben órákon át tartó kínzások közepette nyírnám ki őket

nyomorult gusztustalan nem emberhez méltő dögök ezek

nincs igazság :(

2011. okt. 8. 12:51
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én kikötném őket egy fához, és egy hónapig csak birsalmát nyersen kapnának enni... Utána mehetnének a jvítóba, mert aki ilyet csinál, annak nagyon sok hiányzik az agyállományából.
2011. okt. 8. 12:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt amit ők csináltak vele csak duplán kapná vissza hogy maradandó nyoma maradjon és ilyen soha többet jusson az eszébe!
2011. okt. 8. 13:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szegény néni, ő csak almát akart adni nekik, erre összeverik. A két kölyköt meg nem lehet büntetni, mert csak 13 évesek. Ez felháborító.

A két cigógyereket szétverném még jobban, mint ők a nénit. Persze akkor rasszista, gyerekverő lennék és mennék a börtönbe, de komolyan mondom megérné. Aki egy védtelen idős nénire rátámadt az egy mocsok. És még azon csodálkoznak, hogy a normális emberek 90%-a gyűlöli a cigányokat. Én is utálom őket, tisztelet a kivételnek. Amelyik normális azzal nincs bajom, de sajnos csak kb. 5%-uk nem ilyen.

2011. okt. 8. 14:21
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Na mi van?

A sok liberális cigányimádó kimoderáltatta a válaszokat?

Gratulálok! Az ilyen marhák miatt is tartunk itt!!!

2011. okt. 8. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!