Mi lenne az elsö lépés ha ilyen történne?
Figyelt kérdés
Szüleiteken kívül nem lenne semmilyen rokonotok, még távoli sem. Barátaitok nem lennének, még jó ismerösötök sem. Párotok szintén nem. És egyszercsak a szüleitek meghalnának. Kihez fordulnátok? Egyedül hogy lehet ezt elviselni? Pszichológus?
Nem történt meg csak kíváncsi vagyok ki mit cselekedne.
2010. márc. 16. 18:23
1/12 anonim válasza:
Osztálytárs, kolléga csak van nem?
2/12 anonim válasza:
Valószínű pszichológus. És megkérdezném a gyakorikerdesek.hu-n, más mit tenne.
3/12 anonim válasza:
Barátaim,barátaim szülei és jól meggyőződnék,hogy valóban nincs-e távoli rokon sem.Esetleg ha jó viszonyba lennék szomszéddal.
4/12 anonim válasza:
Azért az elég valószínűtlen, hogy valakinek egyáltalán nincs senkije, se barát, se ismerős, se rokon, az ilyen emberekkel valami biztos, hogy nincs rendben, alapból pszichológus segítségére van szükségük.
5/12 anonim válasza:
Keresztszülő lehetne még attól. Neki nem feltétlen kel rokonnak lenni, de gyámként működik ilyen estben.
6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:) remélem még nagyon hosszú ideig nem lesz rá szükségem, de jobb hogy elöbb kérdeztem meg mint akkor pánikba esve. Adott esetben minden eshetöséget figyelembe veszek.
2010. márc. 16. 18:54
7/12 anonim válasza:
elég nagy balek az akinek nincsen egyetlen barátja sem!
8/12 anonim válasza:
Úgysem árt egy kis egyedüllét ilyenkor, később pedig csinálnék valamit, ami leköt.
9/12 A kérdező kommentje:
Barátok nem teremnek minden fán. És meg kell becsülni ha valakinek vannak igaziak. Nekem ez nem adatott meg eddig (nem tudom a jövöben mi lesz), így jelen helyzetben kell gondolkodnom.
2010. márc. 16. 19:10
10/12 anonim válasza:
Miért balek az akinek nincs barátja?Manapság a fiatalok barátnak mondják azt is akivel hétvégente leisszák magukat.Ha ezt vesszük,akkor mindenkinek sok "barátja" van.De a kérdező olyan emberre gondolt,akire mindig lehet számítani, nem csak a buliban.Sajnos manapság kevés olyan ember van,akiről elmondható,hogy jó barát.Akinek nincs barátja az inkább szerencsétlen,de semmiképp nem balek.Ezek szerint fogalmad sincs ennek a szónak a jelentéséről.Balek pl. az aki hadja,hogy az állítólagos barátok jól lehúzzák,csak hogy tanulj is valamt,ne csak prédikálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!