Ha öngyilkos lennék, mi történne a szeretteimmel?
Sürgösen keress fel egy pszichiátert!!!!
A szüleid kikészülnének,a volt szerelmeket nem érdekelné szerintem.A barátaid pedig nem értenék,hogy miért!!!
Ugyan már! Mindig mindenre van megoldás!
Inkább azon törd a fejed! Ha meg nem találsz megoldást, inkább kérdezz, és akkor -talán- tudunk segíteni...
Amúgy ha a "barátnőd" lennék, én tuti azt gondolnám rólad, hogy hamar feladod, és gyáva vagy, mert mindig a legkönnyebb utat választod (pl ilyen az öngyilkosság is).
De a probléma megoldáshoz, igen, ahhoz bevállalósnak kell lenni, és sok vér a pucában, elhatározottnak és szenvedélyesnek és még sorolhatnám...
Amúgy MI A PROBLÉMÁD?
Amikor háború volt, éheztek az emberek, anyák nem tudtak enni adni a gyereküknek, a férjük a háborúban meghalt, senkinek nem jutott eszébe, hogy öngyilkos legyen. Túlélték, ma boldog nagymamák. Gondolkozz ezen. De ha tényleg nem találsz semmi örömöt az életben, mert önző, irígy, egoista vagy, akit csak az boldogítana, ha kap, az nem, hogy adhat (nem csak anyagi dolgokra, hanem lelkiekre, szeretetre gondolok), akkor ne is élj tovább.
Az élet értelme az ha adunk, szeretet, kedvességet, mosolyt, és később azt mi is visszakapjuk esetleg. És hogy örülni tudjunk minden apróságnak, hogy süt a nap, van mit enni és nem kell rettegve aludni, hogy meg akarnak ölni.
A szeretteidet egy életre lelki nyomorékká tennéd. Öngyilkossátot egészséges lelkületű ember nem kísérel meg, úgyhogy egyetértek az előttem szólókkal, hogy sürgősen keress fel egy pszichológust. MINÉL HAMARABB! Nekem is voltak nehéz időszakok az életemben, de eszembe sem jutott a legdrágább kincset eldobni. Az életet. Kíváncsi lennék azokra a hatalmas negatív élményekre, amik miatt ilyet tennél. Ha pszihológussal, vagy pszichiáterrel megbeszélnéd ezeket a dolgokat, akkor utána hálás lennél, hogy rádöbbent, mekkora ostobaságok jártak eddig az eszedben.
Egyébként mennyire szereted te a szüleidet, a családodat, hogy ilyet meg mernél tenni? Ezen gondolkozz el...
Mert ha szereted őket, valamit is számítank, akkor sürgősen elfeljeted ezt az öngyilkososdit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!